Bijeenkomst

Food & Biobased Research op Fruit Logistica 2014

Elk jaar wordt in Berlijn de Fruit Logistica georganiseerd. Het is ‘s werelds grootste internationale vakbeurs dat volledig gericht is op de distributie van groenten en fruit. In 2014 is Wageningen UR Food & Biobased Research opnieuw aanwezig in de Holland Paviljoen om bezoekers te informeren over haar laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzame versketens.

Organisator Fruit Logistica
Datum

wo 5 februari 2014 tot vr 7 februari 2014 09:00

Locatie Messe, Berlin

Ontmoet onze experts

Food & Biobased Research helpt bedrijven over de hele wereld met het verbeteren van de kwaliteit of houdbaarheid van versproducten en het optimaliseren van de verslogistiek. Met als einddoel langer houdbare, verse en smakelijke producten. Tijdens de Fruit Logistica zijn onze experts op het gebied van ketenmonitoring, opslag- en bewaartechnieken aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Standpresentatie

In de stand presenteert Food & Biobased Research onder andere de nieuwe Dynamic Control System (DCS; een technologie voor het bewaren van fruit). Daarnaast vindt u er meer informatie over de Pasteur sensor tag; winnaar van de Food Valley Award 2013 en onze postharvest cursussen en trainingen.

Nieuws