Cursus

Junior Science Lab (1/2)

Deze editie van het Junior Science Lab draait allemaal om schimmels. Op twee woensdagmiddagen (30/10) en (6/11) zijn 25 kinderen welkom om zelf onderzoek te komen doen naar goede en slechte schimmels!

Organisator Wetenschapsknooppunt
Datum

wo 30 oktober 2013 13:30 tot 16:00

Wat? In het Junior Science Lab ga je als onderzoeker aan de slag op de universiteit.

Wat gaan we doen? Een onderzoek opzetten, uitvoeren en de resultaten presenteren. Net als echte wetenschappers dus! In deze editie van het Junior Science Lab staan schimmels centraal.

Voor wie? Deze editie van het Junior Science Lab is voor kinderen uit groep 6 en 7. Er kunnen maximaal 25 kinderen deelnemen aan het Junior Science Lab. Ouders zijn niet toegestaan in het Junior Science Lab!

Wanneer: Deze editie van het Junior Science Lab bestaat uit twee bijeenkomsten, namelijk op woensdag 30 oktober en woensdag 6 november. Het is de bedoeling dat je bij beide bijeenkomsten aanwezig bent! Dus we verwachten je op 30 oktober en op 6 november. Je hoeft je maar 1x aan te melden.

Kosten: 5 euro per inschrijving (totaal voor deelname aan 2 middagen). De betaling van de bijdrage dient contant te worden voldaan bij aanvang van de eerste bijeenkomst (woensdag 30 oktober).

Locatie: In Wageningen, in een van de onderwijsgebouwen van Wageningen University. De exacte locatie wordt een week voor de bijeenkomst aan alle deelnemers bekend gemaakt (per mail).

Inschrijven: Inschrijven doe je door onderstaand aanmeldformulier helemaal in te vullen. Incomplete formulieren worden niet verwerkt. Als je inschrijving goed doorgekomen is, ontvang je meteen na inschrijving van ons een automatisch gegenereerde mail. Ongeveer een week voor aanvang van het JSL ontvang je een mail met alle informatie over de middag. Indien er geen inschrijfformulier meer zichtbaar is, is het Junior Science Lab al vol.

Let op: als je je aanmeldt voor het Junior Science Lab verwachten we je op woensdagmiddag 30 oktober en op woensdagmiddag 6 november! Je hoeft het formulier dan ook maar 1x in te vullen.

Uw gegevens

Aan deelname aan het Junior Science Lab zijn kosten verbonden. Bij inschrijving verplicht je je tot betaling van het deelnamegeld. Restitutie is niet mogelijk.
Om de inschrijving compleet te maken moet je het vakje "Ik ga akkoord met de voorwaarden" hieronder aanvinken.