Cursus

Junior Science Lab (2/2)

Deze editie van het Junior Science Lab draait allemaal om schimmels. Op twee woensdagmiddagen (30/10) en (6/11) zijn 25 kinderen welkom om zelf onderzoek te komen doen naar goede en slechte schimmels!

Organisator Wetenschapsknooppunt
Datum

wo 6 november 2013 13:30 tot 16:00

Op 6 november vindt de tweede bijeenkomst van het Junior Science Lab plaats. Dit is een vervolg op de bijeenkomst op 30 oktober. Meer informatie over kosten en inschrijving voor het Junior Science Lab vind je dan ook in de agenda bij de bijeenkomst van 30 oktober.

Wat? In het Junior Science Lab ga je als onderzoeker aan de slag op de universiteit.

Wat gaan we doen? Een onderzoek opzetten, uitvoeren en de resultaten presenteren. Net als echte wetenschappers dus! In deze editie van het Junior Science Lab staan schimmels centraal.

Voor wie? Deze editie van het Junior Science Lab is voor kinderen uit groep 6 en 7. Er kunnen maximaal 25 kinderen deelnemen aan het Junior Science Lab. Ouders zijn niet toegestaan in het Junior Science Lab!

Wanneer: Deze editie van het Junior Science Lab bestaat uit twee bijeenkomsten, namelijk op woensdag 30 oktober en woensdag 6 november. Het is de bedoeling dat je bij beide bijeenkomsten aanwezig bent! Dus we verwachten je op 30 oktober en op 6 november. Je hoeft je maar 1x aan te melden.