Nieuws

Maatregelen rondom corona

Gepubliceerd op
12 april 2021

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) beïnvloedt ons allemaal. Zo ook de cursusactiviteiten van Wageningen Academy. In dit artikel lichten we kort toe hoe Wageningen Academy omgaat met de huidige situatie en welke aanpassingen we voor u, huidige, toekomstige of potentiele deelnemer hebben genomen om programma’s op termijn wel weer plaats te kunnen laten vinden en op passende wijze met aanmeldingen te kunnen omgaan. Hierbij staan een gepaste werkwijze en het verantwoord omgaan met de maatregelen voorop.

Wageningen Academy volgt de WUR-richtlijnen in relatie tot het coronavirus, welke op hun beurt de overheidsmaatregelen volgen. Hieronder treft u een aantal veelvoorkomende vragen met daarbij een toelichting aan.

Gaan de opleidingen en cursussen van Wageningen Academy door?

Wageningen Academy faciliteert en organiseert programma’s op locatie met inachtneming van overheidsrichtlijnen m.b.t. het coronavirus. De fysieke programma’s vinden plaats op een locatie in Wageningen of directe omgeving.

Kan ik mij aanmelden voor een programma?

Ja, u kunt zich aanmelden voor programma’s die openstaan voor inschrijving.

Gelden er extra maatregelen bij het doorgaan van de programma’s indien dit weer mogelijk is?

Wij zullen u tijdig en op regelmatige basis informeren over specifieke maatregelen die er op dat moment nog van toepassing zijn.

Wat gebeurt er als een programma toch nog niet door kan gaan?

Wanneer u zich heeft aangemeld voor een programma, welke door de dan geldende corona maatregelen geen doorgang kan vinden, vervalt uw aanmelding kosteloos. We informeren u hierover per mail. In overleg met de cursusleiding zal dan naar een nieuwe startdatum worden gezocht voor de fysieke en/of online cursus en aan u worden gecommuniceerd.

Wat moet ik doen als ik mijn aanmelding wil annuleren?

Wij begrijpen dat als gevolg van de situatie rond het corona virus er bij u onzekerheid ontstaat over de deelname aan onze programma's. Daarom hanteren we tijdelijk soepele annuleringsvoorwaarden en kunt u bijvoorbeeld kosteloos uw inschrijving doorschuiven naar een volgende editie van de opleiding. Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met de programma manager van de betreffende cursus. Inschrijvingen moeten altijd schriftelijk worden geannuleerd.

Kansen en uitdagingen

Zoals aangegeven biedt de huidige situatie de nodige uitdagingen, maar juist ook kansen. Zo hebben we meer tijd om nieuwe producten te ontwikkelen en onze diensten te verbeteren. Hier werken we ook hard aan, zo verwachten we meer online en blended programma’s aan te kunnen gaan bieden op termijn. Daarmee verwachten we u nog beter te kunnen ondersteunen in het leven lang ontwikkelen.

Staat uw vraag er niet tussen of is de toelichting nog niet geheel duidelijk? Neem dan contact op via 0317 - 48 40 93, of mail naar info.wageningenacademy@wur.nl.