Master Class Marine Spacial Planning 30 en 31 oktober 2012

Nieuws

Master Class Marine Spatial Planning 30 en 31 oktober 2012

Gepubliceerd op
24 september 2012

Het Centre for Marine Policy waarin LEI Wageningen UR participeert, organiseert met gepaste trots een Master Class Marine Spatial Planning. Dit evenement vindt plaats op 30 en 31 oktober 2012 in het World Trade Centre in Leeuwarden.

U bent van harte uitgenodigd voor dit internationale evenement, dat industrie, stakeholders, wetenschappers en beleidsmakers bij elkaar brengt om nieuwe en innovatieve kennis te delen over ruimtelijke ordening op zee. De Master Class biedt de wetenschappelijke stand van zaken en faciliteert de praktische toepassing door middel van interactieve sessies en discussies.

Programma

Het programma omvat key notes van dr. Tundi Agardy, de heer Jos Beurskens en de heer Haitze Siemers. In parallelle sessies kunt u MapTables gebruiken om verschillende ruimtelijke claims te visualiseren. Ook kunt u deelnemen in discussies over grensoverschrijdende ruimtelijke ordening op zee en sectorale versus integrale benaderingen. Met Serious Gaming simuleren we internationale multi-stakeholder- en planningsprocessen. Het Lagerhuis debat wordt verzorgd door Gijs Weenink. Ook is gedacht aan een sociaal programma, inclusief diner en lunch. We sluiten af met een stadswandeling door de historische stad van Leeuwarden.

Meer informatie

Programma en registratie