Masterclass Stikstof in de landbouw

De masterclass Stikstof in de landbouw beslaat 1 dagdeel en is specifiek gericht op praktische handelingsperspectieven voor agrarische ondernemers. Het gaat om een eerste verkenning van het dilemma en inzicht in de uitdagingen die voor ons liggen.

Organisator Wageningen University & Research (Wageningen Academy), HAS Hogeschool & Aeres Hogeschool

di 27 oktober 2020

Duur 1 dagdeel
Locatie Dronten

Voor wie is deze cursus?

De masterclass is specifiek gericht op de agrarische ondernemer.

Programma en onderwerpen

Deskundigen nemen de deelnemers mee in feiten en cijfers, demonstreren een aantal aansprekende bedrijfsvoorbeelden, geven handreikingen, voeren een dynamische discussie en maken oplossingen bespreekbaar. Ook gaan we in op de andere onderdelen van het scholings- en coachingsprogramma Stikstof in de landbouw (cursus en coachtraject).

Sprekers

Prof.dr.ir. Wim de Vries: hoogleraar bij de leerstoelgroep Milieusysteemanalyse van Wageningen University & research.

Dr. Ir. Joost van den Borne: lector Healthy Farming aan HAS Hogeschool.

Dr. Agnes van den Pol: lector Grasland en beweiding bij Aeres Hogeschool Dronten

Dagvoorzitter bij de masterclass in Dronten is Jeroen Nolles. Bij de masterclass in Den Bosch is Ronald Sol dagvoorzitter.

Meer informatie & inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de Masterclass van 27 oktober in Dronten of 29 oktober in Den Bosch. Er wordt rekening gehouden met de op dat moment geldende Corona-richtlijnen. Voor verdere informatie en inschrijven kunt terecht bij de HAS Hogeschol, klik hier.

Meer cursussen en trainingen

Maatwerk