Product of dienst

Mediabereiding

Wageningen Bioveterinary Research (WBVR) produceert cultuur- en weefselkweekmedia, reagentia, buffers, oplossingen en andere mengsels voor o.a. onderzoek, veterinaire vaccinontwikkeling en -productie, alsmede voor veterinair diagnostische doeleinden. Producten en services zijn geworteld in ons veterinaire onderzoek.

Wij richten ons voornamelijk op specialities, dat wil zeggen kleine batches en/of complexe media die naar de wensen van de klant op maat gemaakt worden. We zijn gewend op basis van aangeleverde receptuur het product te bereiden.

We staan voor kwaliteit, flexibiliteit en deskundigheid.

Download onze flyer

Breed en gespecialiseerd productaanbod

Van circa 300 producten hebben we een eigen receptuur; deze bereidingsvoorschriften zijn opgenomen in het algemene kwaliteitssysteem van Wageningen Bioveterinary Research.

Complexe media volgens uw specificaties

Nieuwe producten worden geproduceerd op basis van de receptuur van de klant. Wij beschouwen deze recepten als eigendom van de klant. De omvang van de te leveren batch kan variƫren.

Constante kwaliteit

Het instituut is geaccrediteerd volgens de ISO 9001:2015 standaard. Verder zijn ringtesten ISO 17043:2010 (scope R021) geaccrediteerd, laboratorium analyses ISO 17025:2017 (scope L38) geaccrediteerd is geaccrediteerd. Het interne kwaliteitssysteem is gecompleteerd met GMP.   

Volledige inzage in het productieproces

De klant heeft volledige inzage in het productieproces van zijn product. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Voor vragen en advies kunt u altijd bij ons terecht.

Complexe media volgens uw specificaties

Wij kunnen u adviseren over de samenstelling, houdbaarheid en opslagcondities. U heeft direct contact met onze experts. Afname en levering is flexibel; ook voor kleine hoeveelheden. In overleg en indien mogelijk passen we onze werkplanning aan voor urgente bestellingen.

Catalogus

De producten waar wij de receptuur van bezitten, staan in de catalogus. Mediaproducten die niet in de catalogus staan, neem daarvoor contact met ons op.

Aanvragen van producten en prijzen

Op aanvraag kan in principe elk product gemaakt en geleverd worden.

Mediaproducten die niet in de catalogus staan, kunnen op aanvraag worden gemaakt.

Voorafgaand aan de eerste opdracht graag eerst contact opnemen met Mediabereiding. U kunt hiervoor het contactformulier invullen op deze site. U kunt ons ook bellen (0320-238442) of mailen naar mediabereiding.bvr@wur.nl.

Leveringsvoorwaarden

Leveringen van voorraadproducten worden snel uitgevoerd. In overleg met de klant wordt een spoedbestelling binnen enkele dagen afgeleverd. Nieuwe producten worden - na overeenstemming met de klant over samenstelling product en prijs - zo spoedig mogelijk uitgeleverd.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Wageningen University & Research van toepassing.