Studentenverhaal

''Naast dat het wonen in Wageningen heel veel tijd scheelt met reizen, is het super gezellig.''

Ik kom uit Tilburg en ben daardoor zeker 2.5 uur kwijt aan een enkele rit Wageningen. Dit vind ik erg zonde van mijn tijd en daarnaast heb ik altijd al gezegd dat ik op kamers wil als ik ga studeren. Daarom woon ik al vanaf de eerste week van mijn opleiding in Wageningen.

Bij Sportcentrum de Bongerd kun je ontzettend veel lessen en cursussen doen, wat het ook leuk maakt om nieuwe dingen te proberen.

Wonen in Wageningen

Naast dat het wonen in Wageningen heel veel tijd scheelt met reizen, is het super gezellig. Je kunt gezellige dingen doen met huisgenoten en vriendinnen wonen bijna om de hoek. Wageningen is niet zo heel groot, waardoor je overal binnen 15 minuten fietsen bent. Daarnaast word je ook een stuk zelfstandiger door op kamers te gaan wonen. Als je twijfelt om op kamers te gaan: ik raad het je zeker aan!

Sporten

Ik sport regelmatig, zowel binnen als buiten. Bij Sportcentrum de Bongerd kun je ontzettend veel lessen en cursussen doen, wat het ook leuk maakt om nieuwe dingen te proberen. Zo ga ik af en toe squashen en doe ik mee aan de interne competitie met knotsballen (de Wageningse sport!) Daarnaast is er een mooie fitness ruimte, waar ik ook zeker gebruik van maak. Verder probeer ik wekelijks te hardlopen en/of te skaten.

Naast mijn studie

Ik ben actief bij de studievereniging Mercurius. Ik zit in twee commissies (Sportcie en de Lexcie). Ik raad het nieuwe studenten zeker aan om naast je studie commissie werk te doen. Naast dat dit gezellig is, leer je veel mensen kennen en leer je ook echt om dingen te organiseren!