Visser met zijn vangst voor de cursus verantwoorde ontwikkeling van aquacultuur voor voedselzekerheid en economische vooruitgang

Cursus

Online Cursus Verantwoorde Ontwikkeling van Aquacultuur voor Voedselzekerheid en Economische Vooruitgang 2021

Aquacultuur is een snel groeiende sector, vooral in Azië. Groei ging vaak hand in hand met schadelijke ecologische en sociale gevolgen. In andere delen van de wereld ondervindt de aquacultuursector moeilijkheden om van de grond te komen. Tijdens deze cursus leren professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de aquacultuursector beheersplannen te maken voor een bepaalde regio of een bepaald ecosysteem waarbij rekening wordt gehouden met ecologische, sociaaleconomische en bestuurlijke aspecten. Tijdens de cursus wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden van intensievere aquacultuurtechnieken zoals recirculatiesystemen, beteremanagementpraktijken en milieucertificeringsnormen die steeds belangrijker worden op de westerse levensmiddelenmarkt.

Organisator Wageningen Centre for Development Innovation
Datum

ma 1 november 2021 tot vr 19 november 2021

Duur Onder voorbehoud*
Locatie Online sessies
Prijs € 4.600,00
Scholarship beschikbaar Ja

*Vanwege de internationale ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zal WCDI alle aangeboden cursussen als online programma's gaan implementeren. Dit betekent dat de data, de totale cursusduur en de studielast per week onder voorbehoud zijn. Onze online cursussen zullen vanzelfsprekend van dezelfde hoge kwaliteit worden aangeboden zoals de reguliere cursussen.

Dit is een Engelstalige cursus. Voor meer informatie: