Online Masterclass Stikstof in de landbouw

De masterclass Stikstof in de landbouw beslaat 1 dagdeel en is specifiek gericht op praktische handelingsperspectieven voor agrarische ondernemers. Het gaat om een eerste verkenning van het dilemma en inzicht in de uitdagingen die voor ons liggen.

Organisator Wageningen University & Research (Wageningen Academy), HAS Hogeschool & Aeres Hogeschool
Duur 1 dagdeel
Locatie Online

Voor wie is deze cursus?

De online Masterclass is specifiek gericht op de agrarische ondernemer.

Ben je geen agrarisch ondernemer en ben je wel geĆÆnteresseerd in de inhoud van de masterclass,  mail naar L.Fareh@has.nl voor meer informatie.

Programma en onderwerpen

Deskundigen nemen de deelnemers mee in feiten en cijfers, demonstreren een aantal aansprekende bedrijfsvoorbeelden, geven handreikingen, voeren een dynamische discussie en maken oplossingen bespreekbaar. Ook gaan we in op de andere onderdelen van het scholings- en coachingsprogramma Stikstof in de landbouw (cursus en coachtraject).

Sprekers

Prof.dr.ir. Wim de Vries: hoogleraar bij de leerstoelgroep Milieusysteemanalyse van Wageningen University & research.

Dr. Ir. Joost van den Borne: lector Healthy Farming aan HAS Hogeschool.

Dr. Agnes van den Pol: lector Grasland en beweiding bij Aeres Hogeschool Dronten

Meer informatie & inschrijven

U kunt ieder moment met de masterclass stikstof starten. Na aanmelding ontvangt u binnen 5 werkdagen uw gebruikersnaam en wachtwoord zodat u kunt starten met de masterclass. Na het eerste inlogmoment is de masterclass 30 dagen toegankelijk. Voor verdere informatie en inschrijven kunt terecht bij de HAS Hogeschool, klik hier.