Studentinformatie

Op kamers in Wageningen

Je gaat studeren en krijgt meer vrijheid en zelfstandigheid. Dan wil je misschien ook op kamers wonen. De meeste studenten wonen op kamers in Wageningen. Erg gezellig. En je kunt zo volop genieten van het studentenleven.

Op kamers

Volop genieten van het studentenleven

Het is niet altijd makkelijk om een studentenkamer in Wageningen of omgeving te vinden. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer kans je maakt. Schrijf je daarom vroeg in.

Uitgaan en uitzicht

Je hebt allerlei mogelijkheden in Wageningen en er zit altijd wel iets voor je tussen. Zo kun je wonen in een oud studentenhuis in het centrum waar je naast de deur het uitgaansleven kunt proeven. Maar je kunt ook op kamers op de 17e verdieping in een studentenflat met prachtig uitzicht over de Gelderse Vallei. Of wat dacht je van een gezellige barak op ‘Droef’ met eigen kippen en een eigen tuintje. Het kan allemaal.

Samen koken en eten

Bij veel huizen kook en eet je samen met je huisgenoten. Ook kan je samen uit in één van de flatkroegen. Of lekker dansen op een studentenvereniging of bijkletsen in een van de vele kroegen. Erg leuk zo gezamenlijk wonen. Maar als je rustig wilt studeren kan dat natuurlijk ook.