Open Innovatiedagen

Nieuws

Open Innovatiedagen 2013 op 14 & 15 juni a.s.

Gepubliceerd op
21 februari 2013

Varkens Innovatie Centrum Sterksel houdt 14 en 15 juni 2013 voor de tweede keer de Open Innovatie Dagen. Tijdens de Open Innovatie Dagen is VIC Sterksel opengesteld voor bezoekers zodat zij de nieuwste innovaties in de praktijk kunnen bewonderen en kennis kunnen maken met de nieuwste trends op het gebied van varkenshouderij.

Logo-OID-zonder-wit.jpg

VIC Sterksel organiseert dit samen met het Partnership “Innovators van de varkenshouderij en varkensvleesketen”. Alle bedrijven en instanties in dit partnership werken met VIC Sterksel aan nieuwe innovaties voor de varkenshouderij. Bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek staan klaar om zich gezamenlijk te presenteren.

Bekende innovaties vanuit de media zijn o.a. de Pro Dromi kraamhokken, de STAR-Plusstal en het Varkenstoilet. Deze zijn te zien in de stallen van VIC Sterksel. Maar ook nieuwe kennis uit o.a. het onderzoek naar het houden van beren zal op een innovatieve wijze worden gepresenteerd.

Naast het in praktijk zien van de nieuwste innovaties zullen er verschillende activiteiten zijn voor jong en oud. Na de succesvolle eerste editie van de Open Innovatie Dagen in 2011 met 2500 bezoekers verwachten wij dit nu te overtreffen.

Kom dus ook naar Sterksel op 14 en 15 juni! (zie uitnodiging).


ROUTE