Opening Orion Student Party

Festival

Opening Orion Student Party

Start het collegejaar goed met de Opening Orion Student Party op maandag 2 september! Een feest voor studenten van Wageningen University.

Organisator Wageningen University
Datum

ma 2 september 2013 18:00 tot 23:59

Aansluitend aan de opening van het Academisch Jaar, waarbij Koningin Máxima het nieuwe onderwijsgebouw Orion opent, organiseert Wageningen University een groot festival in en om Orion. Er wordt gevierd dat het gebouw officieel geopend is, dat we voor de 8e keer verkozen zijn tot beste universiteit van Nederland en dat de universiteit 95 jaar bestaat. Allemaal redenen voor een knallend feest voor én door studenten van Wageningen University! 

Tickets

Registreer je hier voor je gratis e-ticket voor de Opening Orion Student Party en neem je WUR-kaart* mee naar het feest!

*Eerstejaars studenten die nog geen WUR-kaart hebben, kunnen zich wel registreren. Je kunt 'eerstejaars'  invullen waar om je WUR kaart nummer gevraagd wordt. Probeer je WUR kaart op te halen voor 2 september en neem deze mee naar het feest. Of breng het polsbandje mee dat je met de post hebt gekregen. Dit is een alternatief voor je WUR kaart om binnen te komen. Kun je je WUR kaart niet op tijd ophalen en heb je ook geen bandje ontvangen, kom dan naar het Atlas gebouw tussen 12:30-13:30 op dinsdag 27 aug t/m vrijdag 30 aug of maandag 2 sept. Breng iets mee dat bewijst dat je eerstejaars van Wageningen University wordt. Zonder het polsbandje of een WUR-kaart kun je helaas niet binnengelaten worden op het feest.

Programma

Hieronder zie je het programma van de avond. We hebben ons best gedaan om een festival te organiseren met voor elk wat wils. Onder de tijdstabel vind je informatie over de verschillende onderdelen. Volg het laatste nieuws via www.openingorion.nl en #openingorion.

Programma Opening Orion Student Party

Orion diner

Begin de avond in stijl en ga eerst lekker uit eten met vrienden, huis- en/of studiegenoten! IxESN en verschillende restaurants verzorgen een speciaal Orion pre-party diner op 2 september. De studentenverenigingen Ceres, KSV, SSR-W en Unitas doen dat ook, maar alleen voor eigen leden.

Als je bij één van de restaurant wilt gaan eten, raden we je sterk aan te reserveren. Rechtsboven zie je welke restaurants meedoen aan deze actie.

Wil je één van de vijf internationale gerechten komen eten die door studenten van IxESN bereid worden, dan moet je je daarvoor aanmelden via oriondinner.evenbrite.nl omdat er maar een beperkt aantal plaatsen is.

Een Orion pre-party diner in één van de restaurants kost €11,50 en bij IxESN betaal je €6,-. Als je je hebt geregistreerd voor het feest via openingorion.eventbrite.nl, heb je een e-ticket gekregen dat tevens een kortingsbon van €2,- is voor het Orion pre-party diner. Neem dat ticket dus mee naar je eetlocatie. Waarschijnlijk word je gevraagd vooraf te betalen zodat je direct kunt aanhaken als de fietsparade langskomt die iedereen komt ophalen voor het feest.

Fietsparade

Om 19:15 starten we met een fietsparade langs de verschillende plekken waar je een Orion pre-party diner kunt eten en de grootste studentenhuiscomplexen.

Haak aan als we langskomen en fiets mee naar de campus onder het genot van de klanken van het Wagenings dj-collectief Miniculture. Zo ben je mooi op tijd om het hele feest mee te maken!

Route: KSV-SSR-Ceres-Herenstraat-Markt-Walstraat-Unitas-Haarweg-Marijkeweg-Rijnveste-Dijkgraaf-Bornsesteeg-Opening Orion Student Party!

Festivalterrein (buiten)

Ben je met de fietsparade meegekomen, dan kun je nog even verder genieten van de muziek van Miniculture als je het terrein op komt. Vervolgens kun je, na de officiële opening, via sms en twitter zelf een uur lang de muziekstijl bepalen tijdens ‘Vote for your favourite’. Dj’s van de vier grote studentenverenigingen zullen die voor je draaien. Daarna bepalen The Partysquad en Vato Gonzalez & MC Tjen de muziek tot we om middernacht het festival spectaculair zullen afsluiten.

Orion studentencafé The Spot

Dit is dé plek om lekker bij te kletsen met vrienden die je deze zomer gemist hebt onder het genot van muziek van Piñata, Miniculture en Eins Zwei & The Parallel Cinema. Dit programma is georganiseerd door Popcultuur Wageningen en de studenten van studentcafe The Spot. En het leuke is: na 2 september gaan ze dit vaker doen! Dus hou de aankondigingen via The Spot in de gaten.

Orion collegezalen

Tijdens dit festival geen colleges in de collegezalen, maar grappen en grollen van Jurg van Ginkel en een spectaculaire show van de Wageningse breakdance groep Ill Skill Squad.

Spelregels

  • Eerst even het allerbelangrijkste: vergeet niet je WUR-card mee te nemen anders kom je het terrein niet op! Het feest is alleen voor Wageningen University studenten, introducees worden dus niet toegelaten. Neem ook een legitimatiebewijs mee, want dat hoor je eigenlijk altijd bij je te hebben.
  • Vergeet ook je pinpas niet, want je kunt niet met cash betalen. Op het festival kun je zowel in het Orion als buiten op het festivalterrein muntjes pinnen voor €1,50 per stuk. Deze kun je aan het eind van de avond niet meer inleveren.
  • Tijdens het feest worden foto’s en video-opnamen gemaakt die achteraf via de website van Wageningen University en haar social media kanalen (facebook, twitter, youtube and pinterest).
  • Het is niet toegestaan om glas, blik, eigen consumpties, drugs of wapens mee te nemen naar het evenement.
  • Aanwijzingen van de organisatie en ordedienst moet je altijd opvolgen. Bij ongewenst gedrag kan het zijn dat de toegang tot het terrein je wordt ontzegd
  • Bezoek van de Opening Orion Student Party geschiedt op eigen risico.
  • De organisatie kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade, letsel en/of diefstal toegebracht door derden.
  • In omstandigheden waarbij deze huisregels geen uitsluitsel bieden is het oordeel van de organisatie leidend.