Registratie en bijwonen evenementen

Op dit moment zijn onze deuren voor live evenementen helaas gesloten tot in ieder geval 9 februari, maar waar mogelijk gaat ons programma online door. Meld je aan voor de activiteit van jouw keuze zodat wij je op de hoogte kunnen houden.

Studium Generale Wageningen University (WU) is ingebed in Education & Student Affairs WU en valt onder de door de overheid vastgestelde Covid-19 maatregelen voor onderwijs. Deelname aan onze activiteiten is daarom momenteel beperkt tot alleen WUR-studenten en -medewerkers.

Voor de laatste Covid-19 updates verwijzen wij je naar de WUR-website

Registratie verplicht

Wil je deelnemen aan een activiteit van Studium Generale, dan is het verplicht om je van te voren aan te melden. Ieder individu moet zich apart aanmelden via info.sg@wur.nl. Vermeld de titel en de datum van het evenement in de onderwerpsregel van je email. Het is niet mogelijk om andere/meerdere personen aan te melden.

Blijf op de hoogte

Het spreekt voor zich dat, mochten er omstandigheden zijn waardoor we het programma moeten wijzigen, we je hiervan op de hoogte brengen.

Meld je hier aan voor onze Weekly Activity Update

Je ontvangt dan wekelijks informatie over het programma en andere belangrijke updates zodat we er samen het beste van kunnen maken.