Registratie en bijwonen live evenementen

Studium Generale Wageningen University (WU) is ingebed in Education & Student Affairs WU en valt onder de door de overheid vastgestelde Covid-19 maatregelen voor onderwijs. Het live bijwonen van onze activiteiten is daarom momenteel beperkt tot alleen WUR-studenten.

Voor de laatste Covid-19 updates verwijzen wij je naar de WUR-website

Registratie verplicht

Wil je een live activiteit van Studium Generale bijwonen, dan is het verplicht om je van te voren aan te melden. Ieder individu moet zich apart aanmelden via info.sg@wur.nl. Vermeld de titel en de datum van het evenement in de onderwerpsregel van je email. Het is niet mogelijk om andere/meerdere personen aan te melden.

Vanwege de 1.5-meter-richtlijn is het aantal plekken beperkt. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je het evenement kan bijwonen. Na aanmelding ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons. Als je op een wachtlijst staat en er zijn afmeldingen, dan informeren we je uiterlijk op de dag van het evenement om 17.00 uur of je alsnog kunt deelnemen. Je kunt alleen deelnemen aan het evenement als je op de deelnamelijst staat, onze assistenten van het activiteitenteam checken dit bij binnenkomst. We doen dit om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen m.b.t. contactonderzoek.

Deelname

Ben je ziek of heb je klachten? Blijf thuis. Annuleer je aanmelding via info.sg@wur.nl zodat iemand anders kan deelnemen. Het is niet mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. We vragen je de instructies in het gebouw goed op te volgen, zoals het gebruiken van handgel, het dragen van een mondkapje en het volgen van de looproutes. De activiteitenassistenten van Studium Generale zijn er om je aanwijzingen te geven over looproutes en beschikbare zitplekken. We hebben jouw medewerking nodig om alles soepel en volgens de richtlijnen te laten verlopen, dus kom op tijd. Vergeet niet om je eigen waterfles / thermosfles mee te nemen.

Blijf op de hoogte

Het spreekt voor zich dat, mochten er omstandigheden zijn waardoor we het programma moeten wijzigen, we je hiervan op de hoogte brengen.

Meld je hier aan voor onze Weekly Activity Update

Je ontvangt dan wekelijks informatie over het programma en andere belangrijke updates zodat we er samen het beste van kunnen maken.