Nieuws

Samenwerking Project ‘Mijn Varken’ en VarkensNET

Gepubliceerd op
24 oktober 2012

Om de informatie uit het onderzoek Mijn Varken op een centraal punt vast te leggen en aan de eindgebruiker (de varkenshouder) beschikbaar te stellen, is een open netwerk op VarkensNET gemaakt.

Hierin vindt u op dit moment de eerste artikelen en belangrijke projectinformatie. In februari of maart 2013 verwachten wij de eerste resultaten,  die dan ook in VarkensNET worden gepubliceerd. Wij nodigen u van harte uit de ontwikkelingen van dit project via deze nieuwsbrief en VarkensNET te volgen!


Wordt ‘Mijn Varken’ jouw varken?

Binnen het project Mijn Varken zijn we op zoek naar een klankbordgroep van varkenshouders die hun eigen wensen en ideeën inbrengen ten aanzien van de ontwikkelingen op gebied van individuele dierherkenning en early warning tools. Maak van ‘Mijn Varken’  jouw varken! Binnenkort is  er een bijeenkomst waarin de wensen van varkenshouders geïnventariseerd worden en de eerste ervaringen en resultaten uit de verschillende onderzoeken worden gedeeld. Ben je varkenshouder en heb je interesse om naar deze bijeenkomst te komen?