Evenement

Seminar Personalised Nutrition and Health

Meer dan ooit is de voedingssector hot! Op het gebied van onderzoek, industrie, handel, foodservice en (e)retail is er sprake van grote en elkaar versterkende dynamiek. Relatief nieuwe ontwikkelingen zoals voeding en gezondheid op persoonlijke maat, oftewel personalised nutrition and health vragen u als professional in te spelen op veranderende marktkansen. De consument is veel bewuster geworden en voedt zich graag met voeding die echt bijdraagt aan zijn of haar gezondheid. Tijdens het seminar krijg je een update over de huidige stand van zaken en de nieuwe mogelijkheden van onderzoek en business in personalised nutrition.

Organisator Wageningen Academy
Format Op locatie
Credits Certificaat

Het Nederlandstalige seminar gaat naar verwachting in 2022 weer plaatsvinden. Je kunt alvast interesse tonen.

Waarom dit seminar bijwonen?

Na het seminar beschik je over actuele, wetenschappelijke kennis op het gebied van Personalised Nutrition and Health. Hierbij wordt er met name ingegaan op huidige en verwachte markt toepassingen en hoe deze te relateren zijn aan jouw werkzaamheden. Na afloop ben je in staat de opgedane kennis te vertalen naar een toekomstgerichte visie.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is ontwikkeld voor professionals (hbo / wo ­niveau), die hun kennis over Personalised Nutrition and Health willen vergroten. Specifiek interessant voor managers (R&D, business development, product, brand, innovatie) consultants en marktonderzoekers.

Programma en onderwerpen

De onderwerpen van het seminar worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en praktijk. De volgende vragen worden behandeld:

  • Hoe kunnen we consumenten écht beter helpen de juiste voedingskeuzes te maken?
  • Kunnen we actuele gezondheidsstatus koppelen aan persoonlijke voedingsadviezen?
  • Hoe kan de voedingssector een businessmodel maken van personalised nutrition and health?
  • Welke technologische ontwikkelingen maken personalised nutrition & health mogelijk?
  • Hoe kan de voedingssector innovatieve ideeën omzetten in producten en diensten voor de consument?
  • Met welke wet­ en regelgeving krijg je te maken bij personalised nutrition & health (PNH)?

Sprekers en host

De lijst van sprekers en host zal t.z.t. bekend gemaakt worden.

Blijf op de hoogte

Dit Nederlandstalige seminar gaat naar verwachting in 2022 weer plaatsvinden. Door interesse te tonen, stellen we je op de hoogte zodra het seminar open gaat voor inschrijving. Vragen? Neem contact op met de programmamanager Astrid Kuhlkamp-Kleissen.