Seminar Verdienmodellen voor duurzame en gezonde voeding

Evenement

Seminar Verdienmodellen voor duurzame en gezonde voeding

De mondiale Food & Agrisector staat voor een grote transitieopgave. Onderzoek van Wageningen Economic Research leert dat door een trans disciplinaire benadering grote stappen te maken zijn. In dit seminar met workshop gaan we in op de vraag: Hoe is de onderlinge afhankelijkheid tussen bedrijven, overheden en consumenten bij het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen voor gezonde en duurzame voedselproducten én diensten. Hoe kunnen deze verdienmodellen succesvoller zijn?

Organisator Wageningen Academy
Datum

di 24 maart 2020

Duur 1 dag
Locatie Wageningen Campus
Prijs € 395,00

Waarom dit seminar bijwonen?

In dit seminar werken we met een trans disciplinair analysemodel (SUSFANS-model) met Europese consumptiedata, milieudata en economische data. Hierdoor worden kansen voor innovatie op het gebied van duurzaamheid en gezondheid blootgelegd. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om met de andere deelnemers samen een route uit te tekenen naar een toekomstbestendig voedselsysteem.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is interessant voor professionals in het bedrijfsleven en (semi)overheid, die betrokken zijn bij innovatie op waarde richting de consument, in de food industry, food retail, food service & horeca.

Programma en onderwerpen

Dit seminar is samengesteld uit presentaties en workshops. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De kern van een toekomstbestendig voedselsysteem
  • Nieuwe verdienmodellen op het gebied van dierenwelzijn, gezondheid en korte ketens
  • Groeiende groene steden, het betrekken van burgers en consumenten in de toekomst van voedsel
  • Het duurzaamheidsmodel van SUSFANS

Cursusleider

De cursusleider van dit seminar is Willem Ruster (Senior Business Development Manager Sustainable Food Systems, Wageningen University & Research (WUR).

Inschrijven seminar

U kunt zich inschrijven voor het Seminar Verdienmodellen voor duuzame en gezonde voeding. Wilt u eerst meer informatie? Download dan de flyer of neem contact op met de programmamanager.

Veelgestelde vragen

> FAQs

Meer cursussen en traningen

> Agenda

> Maatwerk

Nieuwsbrief

> Aanmelden