Product of dienst

Social Dutch 4 (online cursus)

Deze cursus is bedoeld voor buitenlandse studenten die hun Nederlandse taalvaardigheid verder willen verhogen. De nadruk ligt op communicatie, maar er wordt ook aandacht besteed aan typisch Nederlandse gewoonten en gebruiken.

Deze cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Inhoud

Het belangrijkste doel van deze cursus is om te leren communiceren in het Nederlands. Er wordt aandacht besteed aan alle vaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Vergeleken met de Social Dutch 1 t/m 3 cursussen wordt er meer tijd besteed aan grammatica, woordenschat en uitspraak. Lees- en schrijfvaardigheid worden vooral geoefend tijdens de zelfstudie-uren. Het maximale aantal deelnemers per groep is 15.

Instapniveau: A2 (CEFR)

Eindniveau: Op weg naar B1 (CEFR)

Opzet

De cursus bestaat uit 15 online lessen. De bijeenkomsten duren 1,5 uur en worden twee keer per week gegeven. Daarnaast moet u rekening houden met 3 tot 4 uur huiswerk per week om zo het gewenste niveau te bereiken.
Bij 6 tot 9 inschrijvingen zal de cursus bestaan uit 12 in plaats van 15 lessen i.v.m. een kleinere groepsgrootte en het sneller kunnen doorlopen van de stof. Het maximale aantal deelnemers per groep is 15.

Data en tijden

Startdatum Einddatum Dag TIjd
19 april 23 juni maandag en woensdag 19.15-20.45

Download het volledige rooster hier.

Wil je deze cursus graag volgen, maar is hij volgeboekt of staat de gewenste startdatum er nog niet bij? Klik dan hier en wij laten het je weten als je je kunt inschrijven voor nieuwe data.

Cursusmateriaal

De Sprong - Van NT2-niveau A2 naar B1, ISBN: 9789461052872

Bij deelname aan deze cursus ontvang je tijdig meer informatie over de aanschaf van het cursusmateriaal.

Certificering

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat van Wageningen in’to Languages, mits je minimaal 80% van de lessen aanwezig bent geweest. Met dit certificaat kun je doorstromen naar Advanced Dutch 1.

Kosten*

WUR studenten € 90,-
    Regulier tarief € 275,-

* exclusief cursusmateriaal

Betaling: We sturen je een factuur per email op de dag van de cursusstart.