Product of dienst

Spaans 1

Wil je Spaans leren voor stage, studie, werk of vakantie naar Spanje? Deze cursus geeft je in korte tijd een goede basis in de Spaanse taal. De nadruk ligt op praktische vaardigheden, maar ook de Spaanse cultuur komt ruimschoots aan bod. Na de cursus Spaans 1 kun je doorstromen naar Spaans 2, 3 en 4.

De lessen vinden plaats op de campus van Wageningen University & Research, in het Forumgebouw.

Doelgroep

Spaans 1 is bestemd voor iedereen die weinig of geen kennis heeft van de Spaanse taal en die in een korte tijd een stevige basis Spaans wil verwerven, met de nadruk op sociale vaardigheden.

Niveau

Spaans 1: A1 (CEFR)

Inhoud

Na deze cursus kun je:

  • eenvoudige woorden, uitdrukkingen en zinnen begrijpen;
  • eenvoudige, korte vragen stellen en beantwoorden;
  • een simpel gesprek volgen;
  • eenvoudige, korte zinnen schrijven over persoonlijke zaken.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Maar ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid komen aan bod. Ook leer je meer over de Spaanse cultuur. Na deze cursus kun je deelnemen aan de cursus Spaans 2 (op weg naar A2).

Opzet

De cursus omvat 8 werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dien je rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie per week om het gewenste niveau te bereiken.

Data en tijden

De cursus Spaans 1 wordt jaarlijks aangeboden in januari, mei en september/oktober. De eerstvolgende cursus waarvoor je je kunt aanmelden start op 21 januari 2020.

Groep Startdatum Einddatum Lesdag Tijdstip
Groep 1A 21 januari 2020 31 maart 2020 Dinsdag 19.30 - 21.15 uur

Cursusmateriaal Spaans 1

Talenland: Aula Internacional 1 ISBN: 9788415846772.

Je koopt deze boeken bij de WUR-shop op de campus van Wageningen University & Research, in het Forumgebouw.

Certificering en examen

Je ontvangt een certificaat van Wageningen in'to Languages bij 80% aanwezigheid. Een diagnostische toets is optioneel en kan op afspraak worden gemaakt.

Kosten

BSc/MSc WUR Studententarief € 60,-
Medewerkerstarief € 250,-
Regulier tarief € 275,-

Voorafgaand aan inschrijving

Als je nog geen kennis hebt van de Spaanse taal kun je je gewoon voor de cursus inschrijven. Als je twijfelt over je niveau houden we graag een gratis (telefonische) intake. Neem contact op met ons Service Centre (into@wur.nl / 0317-482552) om een afspraak voor de intake te maken.