Conferentie

TCI Global Conference 2016

Van 8-10 november staat Eindhoven in het teken van clusters en economisch concurrentievermogen. Tijdens hét evenement van het jaar komt het wereldwijde netwerk samen om de economische ontwikkeling, commerciële beleid en de strategie van de organisatie te bespreken.

Organisator Brainport Development and Wageningen UR
Datum

di 8 november 2016 tot do 10 november 2016

De TCI Global Conference 2016 zet de uitdagingen en kansen voor innovatieclusters in de dynamische context van groeiende steden, toenemende globalisering en de groeiende complexiteit op de agenda.

U bent uitgenodigd om het TCI netwerk van beleidsmakers, clustermanagers, ondernemers, opinieleiders, academici en visionairs deel te nemen om tijdens de conferentie ge├»nspireerd te worden, kennis uit te wisselen en te leren, en naar huis te gaan met frisse idee├źn, skills en een vernieuwde aanpak. U kunt niet alleen deelnemen aan de meest recente discussies rondom clusters, innovatieve ecosystemen en economische ontwikkelingen, maar ook zelf ervaren hoe relevant deze onderwerpen zijn voor high-tech en food clusters in regio tijdens de Cluster Tours.

Meer informatie vind u op http://www.tci2016.org/