Activiteit

Tweede Nationale Waterstofdag: Rol platteland in waterstofeconomie

Na de succesvolle eerste editie van de nationale waterstofdag op 6 februari 2020 met als focus waterstof als multitasker, is het nu tijd voor de tweede nationale waterstofdag. Ditmaal met de focus op de rol van het platteland in de waterstofeconomie.

Ochtendprogramma

In de ochtend luistert u naar interessante keynote speakers: Diederik Samsom (kabinetschef Frans Timmermans), Sjaak van der Tak (LTO Nederland), Jop Fackeldey (gedeputeerde Provincie Flevoland), Willem Stehouwer (Toyota), Hyung-Ja de Zeeuw (Rabobank), Wouter van den Akker (Alliander) en Chris de Visser (WUR).

Middagprogramma

In de middag kiest u uit een divers aanbod aan workshops. De workshops gaan over concrete projecten die op het platteland worden ontwikkeld, over de bijdrage die waterstof aan duurzaamheidsdoelen levert en over de verdienmodellen voor ondernemers. Tevens is het mogelijk om aan een excursie naar een unieke testfaciliteit van TNO, WUR en ACRRES deel te nemen.

Praktische informatie

Het evenement begint om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur gevolgd door een borrel. De dag staat onder voorzitterschap van Andries Greiner, voormalig gedeputeerde van de Provincie Flevoland, en voorzitter van de Advisory Board ACRRES. De locatie van het evenment is Congrescentrum De Pijler, Ketelmeerstraat 90 in Lelystad.

De entreeprijs voor de tweede Nationale WATERSTOFDAG bedraagt voor vroege inschrijvers 75,- euro ex BTW. Inschrijving na 1 mei 2022 bedraagt 95,- euro, ex BTW. Dit is inclusief koffie, lunch en borrel. Er is ruimte voor 500 deelnemers.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 10 juni 2022.