Nieuws

Update: Online cursussen

Gepubliceerd op
24 maart 2020

Vanwege het coronavirus zijn onze cursussen en trainingen online te volgen. Onze vertaalservice heeft een dag- en nachtservice voor spoedvertalingen en ondertitelingsopdrachten.

Wij volgen de landelijke instructies en de richtlijnen van de universiteit. Onze balie is daarom tot 1 juni fysiek gesloten, maar we zijn uiteraard wel bereikbaar

Bereikbaarheid
Je kunt ons mailen op de mailadressen die je van ons kent. En je kunt ons gewoon bellen. De belangrijkste nummers en e-mailadressen zijn:

Algemeen nummer +31(0)317 48 2552 | into@wur.nl Maatwerk +31 (0) 317 48 85 78 | tailor-made@wur.nl Vertaalservice  +31 (0) 317 48 2080| vertaalservice@wur.nl

Online cursusssen

Vanwege het coronavirus zijn onze cursussen en trainingen online te volgen.

Bekijk ook het online aanbod van onze partnerorganisatie Radboud in'to Languages.

Maatwerktrainingen


We hebben nauw contact met alle opdrachtgevers over het online vervolg van een maatwerktraining. Als je vragen hebt, bel een van de onderstaande nummers of neem contact op met: tailor-made@wur.nl.

Ben je geïnteresseerd in een (online) maatwerktraining? Wij informeren je graag! Stuur hiervoor een mail naar tailor-made@wur.nl of bel +31 (0) 317 48 85 78

Vertalingen


Je kunt gewoon bellen en mailen. Sterker nog, we hebben de laatste dagen ontzettend veel Corona spoedopdrachten uitgevoerd. 
Onze vertaalexperts zijn bereikbaar en al onze vertalers werken vanuit huis.Onze vertaalservice heeft een dag- en nachtservice voor spoedvertalingen en ondertitelingsopdrachten.

WUR-richtlijnen met betrekking tot het Coronavirus
Houd ook in de WUR-richtlijnen met betrekking tot het Coronavirus gaten voor verder ontwikkelingen op de campus.