Studentenverhaal

“Waar ik van hou is dat je les krijgt in kleine klassen, met veel werkcolleges.”

“Op de middelbare school kwam ik er al snel achter dat ik bèta-vakken leuk vond. De module ‘moleculen in leven’, onderdeel van het vak NLT, sprak me erg aan. Toen ben ik naar Wageningen gekomen voor een open dag, en vervolgens heb ik ook een meeloopdag gedaan. Het was hartstikke gezellig en ik voelde me hier meteen thuis, dus heb ik besloten om Moleculaire Levenswetenschappen te gaan studeren. En ik moet zeggen, de studie lijkt erg op de ‘moleculen in leven’-module!”

Kom een keer langs op een open dag of meeloopdag, dan kun je het zelf meemaken

Hanna is heel tevreden met haar keuze

“De vakken zijn erg interessant, en ik vind dat er goed onderwijs gegeven wordt. Het eerste jaar was erg afwisselend, met veel biologie en scheikunde. Tot nu toe vond ik de vakken en practica over moleculaire biologie erg leuk, maar ook fysische chemie ligt me wel."

Actief binnen de studievereniging

De studie Moleculaire Levenswetenschappen heeft een actieve studievereniging (Alchimica). Naast haar studie is Hanna actief binnen Alchimca. "Momenteel zijn we bezig met het organiseren van de ouderdag voor de huidige tweedejaars. Het is echt heel gezellig! Maar ik zou zeggen, kom een keer langs op een open dag of meeloopdag, dan kun je het zelf meemaken.”

Bezoek de website van Alchimica