Alumnibijeenkomst

Wageningen Experience Day - zaterdag 8 oktober 2022

De Wageningen Experience Day (WED) is de dag om je kennis op peil te houden, inspiratie te vinden en andere ‘Wageningers’ te ontmoeten. Noteer zaterdag 8 oktober maar vast in je agenda, want dan vindt de tweede editie van de WED plaats! Je wordt dan weer even ondergedompeld in de wereld van de WUR.

Organisator Wageningen University & Research

za 8 oktober 2022

Tijdens de Wageningen Experience Day dit jaar focussen we ons op de internationale impact van de Wageningse kennis. We halen verhalen op uit de hele wereld, waar de Wageningse aanpak het verschil maakte. Internationale Wageningse alumni laten hun projecten en werk zien en gaan in gesprek met hun mede alumni. Het evenement zal hybride zijn, dus je kunt zowel fysiek in Wageningen rondlopen als online op de digitale campus, die ook gevuld zal zijn met de verhalen die we graag willen delen.

Digitale campus

Het thema van deze Wageningen Experience Day is CONNECTED, discovering the Wageningen DNA. Eens een Wageninger, altijd een Wageninger. Heb je eenmaal in Wageningen gestudeerd dan heb je het Wageningen DNA. Dat verbindt de Wageningers, overal ter wereld. Maar wat is het Wageningen DNA precies? Waar staat het voor? En wat betekent het Wageningen DNA in de dagelijkse praktijk?

Blijf deze pagina in de gaten houden voor de laatste updates! We hopen je te mogen verwelkomen op de fysieke of digitale Campus op 8 oktober 2022.

Wat maakt jou een 'Wageninger'?

Ik ben een Wageninger omdat...

Hoe maak jij deze zin af? Wat is jouw Wageningse DNA? We zeggen vaak 'Eens een Wageninger, altijd een Wageninger', maar wat betekent dat voor jou? Vertel het ons in een korte video van maximaal 1 minuut! Tijdens de Wageningen Experience Day op 8 oktober aanstaande laten we een compilatie van jullie Wageningse DNA zien, het liefst natuurlijk uit zoveel mogelijk plekken op de wereld. Doe ook mee!

Hoe maak je de perfecte video:

• Film, indien mogelijk, ergens waar je kan zien waar in de wereld jij bent;
  • Houd je telefoon of camera horizontaal;
  • Zorg dat je gezicht goed in beeld is door je ogen op de 1/3e lijn van boven te houden;
  • Maak je cameralens schoon en zet de flits uit;
  • Zorg dat het licht van voren komt en niet vanuit je rug voor het mooiste resultaat;
  • Gebruik op je telefoon deze instellingen: 1080p HD op 30fps;
  • Film aan het begin en aan het einde een paar seconden extra. Dus: begin met filmen, tel tot 3 en vertel je verhaal. Ben je klaar met je verhaal, tel dan weer tot 3 en stop de opname.

Filmpje klaar en tevreden? Stuur het dan naar alumni@wur.nl of gebruik WeTransfer. Heb je eerst wat inspiratie nodig? Hier vind je een paar voorbeelden.