beurs_week_van_de_openbare_ruimte

Nieuws

Week van de Openbare Ruimte: 21-23 april 2015

Gepubliceerd op
21 januari 2015

De Week van de Openbare Ruimte (21-23 april) bestaat uit drie aparte kennisdagen met elk een specifiek thema. Elke themadag wordt ingevuld met workshops, paneldiscussies, colleges en presentaties. Het evenement is bedoeld voor bestuurders en leidinggevende ambtenaren zoals beleidsmakers, hoofden uitvoering en gebiedsregisseurs uit de publieke sector. Marktpartijen actief in de openbare ruimte zullen ook aanwezig zijn.

Themadagen

Week van de Openbare Ruimte bestaat uit drie aparte kennisdagen met elk een specifiek thema. Iedere themadag biedt een programma met workshops, paneldiscussies, colleges en presentaties.

21 april: Ruimte & Licht

22 april: Ruimte & Stad

23 april: Ruimte & Groen (o.a. onkruidbestrijding op verhardingen)

Locatie

Het 17e eeuwse Kasteel De Vanenburg, centraal gelegen aan de rand van het Veluwse plaatsje Putten. De sfeervolle locatie ligt op slechts 5 minuten van de A28 en op 15 minuten loopafstand van Station Putten. U kunt tijdens de Week van de Openbare Ruimte ook gebruik maken van een pendelbus die tussen het station en het kasteel rijdt.

Adres
Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten

Kasteel De Vanenburg
Kasteel De Vanenburg

Deelnametarieven

€ 95,- per persoon per themadag
€ 145,- per persoon voor een passe-partout voor drie dagen

Genoemde tarieven gelden tot en met 20 maart 2015, na 20 maart is het deelnametarief € 125,- per persoon per themadag, een passe-partout voor drie dagen is dan € 175,- per persoon.


Meer informatie en aanmelden: www.weekvandeopenbareruimte.nl