Young KLV - Debatteren, de kunst van het overtuigen

Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
0317 48 28 28

Eén van Nederlands bekendste debatleiders, Gijs Weenink, komt wederom naar Wageningen University om een cursus debatteren te geven voor Young KLV! Als directeur van de Debat Academie in Amsterdam traint en coacht hij verschillende Tweede-Kamerleden en mensen uit het bedrijfsleven.

Wil jij weten welke technieken hij hen leert, ben je geïnteresseerd in de kunst van het overtuigen en wil je leren hoe ook jij een volleerd debater kunt worden? Kom dan naar deze boeiende cursus Debatteren, de kunst van het overtuigen!

Voor wie: voor Young KLV-leden maar tevens zijn niet-leden van harte welkom. Het debatteam bestaat ten hoogste uit 14 deelnemers wat goede participatie garandeert. De voertaal van de training is Nederlands.

Aanmelden en betalen via KLV: http://www.klv.nl/events/