Young KLV - Training - Lenen voor je studie, hoe werkt dat eigenlijk? (NL)

Young KLV - Training - Lenen voor je studie, hoe werkt dat eigenlijk?

Organisator KLV

do 11 september 2014 19:00 tot 22:00

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
0317 48 28 28

YOUNG KLV helpt je aan de antwoorden! Zes op de tien studenten heeft geen flauw idee hoe hoog hun studieschuld is (ISO, 2011). Nieuwe regels maken de financiƫle situatie van studenten nog onduidelijker. Heb jij ook vragen over geldzaken, wil je weten welke regels op jou van toepassing zijn en hoe je je geld efficiƫnt kunt beheren? Kom dan naar deze workshop.

Experts van DUO staan klaar om inzicht te scheppen in alle relevante regels, je te helpen een slimme toekomstgerichte strategie te ontwikkelen en al je vragen te beantwoorden!

Trainer: Arno Dieteren van DUO.
De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

De voertaal is Nederlands.

zie voor meer informatie: http://www.klv.nl/events/