Product

Academic Writing 3: Writing Your Thesis (online cursus)

Ben je momenteel bezig met het schrijven van je scriptie? Wellicht heb je vragen over hoe je complexe zinnen moet formuleren, hoe je de juiste stijl- en woorden toepast om professioneel over te komen en hoe kun je de tekst het beste kunt redigeren? Deze online cursus helpt je deze vragen te beantwoorden en je schrijfvaardigheden te optimaliseren.

De cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Doelgroep

Academic Writing 3 is bedoeld voor bachelor- en masterstudenten die momenteel bezig zijn met het schrijven van hun scriptie en die hun academische schrijfvaardigheid willen verbeteren.

Cursusniveau

B2 en hoger (CEFR)

Cursusinhoud

Bij deze cursus is je scriptie het uitgangspunt. Om maximaal leerrendement te behalen, is het belangrijk dat de datum voor het inleveren van je scriptie na afloop van de cursus valt. Als je nog niet aan je scriptie begonnen bent, raden wij je aan om Academic Writing 2 te volgen.

Tijdens de cursus:

Je krijgt hulp bij:

Toelatingseisen

Om mee te kunnen doen met de cursus Academic Writing vragen we je een Oxford Online Placement Test (OOPT) te maken en een schrijfopdracht in te leveren

Stap 1: OOPT
Voor deze cursus heb je een minimale score van 70 nodig op de Oxford Online Placement Test (OOPT). Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl.

Wat is een Oxford Online Placement Test?

Stap 2: Schrijfopdracht
Schrijf een kort opstel van 250-300 woorden over een onderwerp dat betrekking heeft op je opleiding.

Stuur je opstel en OOPT-score via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. Onze docenten beoordelen je opstel en delen je vervolgens in bij een cursus die past bij jouw niveau en leervraag: Academic Writing 2 of 3.

Tips voor de schrijfopdracht

Lees voordat je de schrijfopdracht inlevert de tekst door en stel jezelf de volgende vragen

Stap 3: Registreer je via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Data en tijden

Dag Startdatum Einddatum Tijd Status
maandag 27 september 29 november 19:30-20:30 uur volgeboekt

Bekijk het volledige rooster hier.

Deze cursus wordt jaarlijks aangeboden in februari, mei en september.

Wil je deze cursus graag volgen, maar is hij volgeboekt of staat de gewenste startdatum er nog niet bij? Klik dan hier en wij laten het je weten als je je kunt inschrijven voor nieuwe data.

Aantal bijeenkomsten

8 online bijeenkomsten van elk 1 uur en 2 individuele sessies van 30 minuten.

Zelfstudie

2 tot 3 uur per week.

Cursusmateriaal

Certificering

Je ontvangt een certificaat van Wageningen in'to Languages als je in minimaal 80% van de lessen aanwezig was.

BSc/Msc WUR Studententarief € 60,-
Medewerkerstarief € 250,-
Regulier tarief € 275,-
Raadpleeg onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.