Blended

Cursus Gastronomische wetenschap voor voeding

Om de huidige en toekomstige uitdagingen aan te kunnen gaan op het gebied van voedselbereiding en voedselpresentatie is het belangrijk om smakelijke, duurzame en gezonde grondstoffen te gebruiken. Chefs, koks en voedselbereiders worden uitgedaagd om zowel verrassend en vernieuwend te zijn naast het serveren van voeding die zowel voedzaam is en voldoet aan wet- en regelgeving en de wensen van de consument. Deze cursus speelt hierop in en biedt deze doelgroep een programma waarin zowel wetenschappelijke kennis, nieuwe trends, ontwikkelingen en praktische toepassingen worden gedeeld en getoond. Benieuwd geworden? Bekijk het gehele programma, op de Engelstalige website, voor een goede indruk van dit unieke programma.

Organisator Wageningen Academy
Datum

ma 24 oktober 2022

Duur 4 weken online / 4-6 uur per week & 2 dagen op locatie
Format Blended
Certificaat Certificaat
Groepsformaat 21-40

Dit is een Engelstalige cursus, voor meer informatie en registratie: