Op locatie

Cursus Precisielandbouw agrarisch ondernemers

Welke teelt is voor jou belangrijk en waar stuur je op? Leer tijdens deze cursus hoe precisielandbouwtechnieken jou kunnen helpen je bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Ervaar hoe je data verzamelt en verwerkt tot een taakkaart voor een eigen perceel, waarbij je oog houdt voor het verdienmodel op je bedrijf. Of ben je agrarisch adviseur en wil je graag meer handvatten krijgen om agrarisch ondernemers te adviseren over de mogelijkheden van precisielandbouw op hun bedrijf? Meld je aan voor het Scholingsaanbod Precisielandbouw!

Organisator Wageningen University & Research (Wageningen Academy), HAS Hogeschool, Aeres Hogeschool & van Hall Larenstein

di 7 februari 2023

Duur 2 dagen
Prijs € 800,00
Format Op locatie
Certificaat Certificaat
Groepsformaat 8-20

Voor meer informatie, alle cursusdata 2023 en inschrijven bezoek de HAS website.