Excursie

Expeditie zuivel

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in de melkveehouderij tijdens de ‘Expeditie zuivel’ op Dairy Campus. Op dit onderzoek- en praktijkcentrum draait alles om innovatie, onderzoek en kennisdelen. De koeien zorgen hier niet alleen voor melk, maar voor data voor de ontwikkeling van een duurzame zuivelketen.

Organisator Dairy Campus
Datum

vr 4 mei 2018 tot vr 31 augustus 2018

Duur Let op: alleen op vrijdagen (13.00 - 15.00)
Locatie Dairy Campus
Prijsomschrijving €5 p.p.

Registratie: aanmelden door een email te sturen naar: info@dairycampus.nl met als onderwerp ‘expeditie zuivel’.

Excursie gaat door bij minimaal 8 personen en maximaal 25 personen. Kosten €5 p.p.

Dairy Campus is een inspirerende omgeving voor iedereen die werkzaam is in de zuivelsector. Voor een sterke en duurzame zuivelsector is behoefte aan een (inter)nationaal toonaangevend centrum waar onderzoek, innovatie, educatie, praktijktraining en kennisverspreiding in de hele zuivelketen worden gebundeld. Dit centrum is Dairy Campus. Het is dé ontmoetingsplek voor onderzoekers, bedrijven en studenten uit de hele keten, alsmede een bezoekerscentrum voor iedereen met interesse in de melkveehouderij.

Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018


Dit jaar is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa (LF2018). Dit biedt een mooie gelegenheid om de Expeditie Zuivel te combineren met een bezoek aan één van de vele prachtige evenementen die overal in Friesland plaatsvinden. Ook is er een mogelijkheid om deel te nemen aan één van de expedities die door LF2018 worden georganiseerd en die met een reisleider door de stad en provincie trekken.

Dit is een dagtocht en duurt zes tot zeven uren. Voor alles is gezorgd; koffie, thee, lunch, vervoer, entreebewijzen, bijzondere locaties en verhalenvertellers. Kijk hier voor meer informatie.