Meeloopdag Levensmiddelentechnologie

meeloopdag

Meeloopdag Levensmiddelentechnologie

Interesse in de bacheloropleiding Levensmiddelentechnologie? Kom een dagje samen met andere scholieren meelopen en ervaar hoe het is om te studeren in Wageningen.

Organisator Studievereniging Nicolas Appert
Datum

do 8 maart 2018

Wat ga je doen?

Je gaat een college en een practicum volgen. Je kunt met oudejaarsstudenten praten om een beeld te krijgen over wat je met de studie kunt doen. We laten je kennismaken met een aantal leuke levensmiddelenproefjes. Ook is er een rondleiding.

Avondprogramma

Na het studiegerelateerde gedeelte en avondeten is het tijdens een aantal meeloopdagen (30 november 2017 en 8 maart 2018) mogelijk om een kijkje te nemen in Wageningse studentenhuizen en uit te gaan. Je kunt dan blijven slapen en op de volgende ochtend zorgen wij voor een goed begin van de dag. Zo kun je ervaren hoe het is om als student in Wageningen te wonen.

Let op: Voor de opleiding Levensmiddelentechnologie zijn er twee soorten meeloopdagen - met en zonder avondprogramma. Je kunt alleen deelnemen aan het avondprogramma als je 18 jaar of ouder bent. Nog geen 18? Je kunt je dan nog steeds voor alle dagen aanmelden en deelnemen aan het dagprogramma.

Wanneer zijn de meeloopdagen?

  • do 8 maart 2018 (+avondprogramma)
  • do 29 maart 2018
  • wo 25 april 2018

Op het moment dat een meeloopdag vol zit of geweest is gaat de inschrijving voor een volgende meeloopdag open.

1op1 meelopen

Wil je liever individueel een dagje meelopen met een student? Dat kan! Meld je dan aan voor een 1op1 meeloopdag.


Terug naar de bachelor Levensmiddelentechnologie