Alumnibijeenkomst

Online Nieuwjaarsborrel Regio Noord - donderdag 13 januari 2022

De afdeling Alumnirelaties van Wageningen University & Research organiseert in samenwerking met de Regiocommissie Noord alumnibijeenkomsten in de regio. In januari 2022 organiseert de commissie een nieuwjaarstoast.

Organisator Afdeling Alumnirelaties
Datum

do 13 januari 2022 18:30 tot 19:30

Locatie Online

De online Wageningen Experience Day op 2 oktober jl. was een succes en werd door bijna 900 alumni bezocht. Heeft u die gemist? Bekijk dan hier de aftermovie. Een aantal Alumnikringen organiseerden eerder ook online regiobijeenkomsten. Zolang het niet mogelijk is om elkaar live te ontmoeten, willen wij dit in 2022 ook op deze manier gaan oppakken.

We hopen dan ook dat we elkaar in 2022 weer kunnen ontmoeten, om te beginnen met een online nieuwjaarsborrel op donderdag 13 januari 2022 van 18.30 - 19.30 uur. We gaan gezamenlijk het glas heffen op het nieuwe jaar, praten bij over het afgelopen jaar en het bestuur zal kort de plannen voor 2022
uitleggen.

Graag ontmoeten we jullie op 13 januari online en we wensen jullie allemaal vast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.

Namens de commissie, 

Gerda Brilleman-Brondijk, Ger-Jan Goedvriend, Caroline Schrandt, Nynke van Zanden en Saskia van Gend

Aanmelden voor 13 januari

Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar alumni@wur.nl Wil je in die mail ook je studierichting en startjaar doorgeven?

Deelnemen op 13 januari

Daags voor de bijeenkomst zal de link om deel te nemen verstuurd worden.