Bijeenkomst

Potluck-maaltijd: we vieren culturele diversiteit!

Twee internationale studentenverenigingen slaan de handen ineen om op een feestelijke manier aandacht te besteden aan de steeds groter wordende culturele diversiteit bij de WUR. IxESN Wageningen en ISOW organiseren samen een potluck-diner voor alle studenten die graag meedoen aan een multicultureel eetfestijn. De deelnemers wordt gevraagd om gerechten uit hun land van herkomst te bereiden en mee te nemen om zo kennis te maken met elkaars cultuur.

Organisator 100 years WUR
Datum

wo 16 mei 2018

Locatie Wisdom and Wonder Pavilion, Wageningen Campus

Na de onthulling van de Must Leave kunstwerk houden we een '100 gerechten' potluck in een festival-achtige setting met muziek en dans. We doen dat met z’n allen. Het plan is simpel:

-      Neem een zelfbereid gerecht mee uit je eigen cultuur en deel dit zodat we allemaal kunnen smullen van een ongelofelijke diversiteit aan lekkere dingen. We combineren met het potluck event van ISOW en IxESN, laat hun weten welk gerecht je meeneemt:

-      Neem, als je het hebt, een muziekinstrument mee voor de jamsessies die er (naast optredens) zijn. en dans mee op de ritmes.