Alumnibijeenkomst

Reünie 50e-jaars - startjaar 1972 - 8 oktober 2022

In 1972 begon u aan uw studie aan de Landbouwhogeschool in Wageningen, dat is dit jaar alweer 50 jaar geleden. Een mooie mijlpaal om te vieren met een reünie op de Campus in Wageningen. Reserveer zaterdag 8 oktober 2022 in uw agenda en zorg dat u er bij bent, samen met uw jaargenoten!

Organisator Team Alumnirelaties

za 8 oktober 2022

Locatie Orion, gebouwnummer 103

Aanmelden voor de reünie is nu mogelijk!

Bent u erbij op 8 oktober? Klik op de oranje knop en vul het registratieformulier in. Tot dan.

Wageningen Experience Day

Dit jaar vindt de reünie plaats op dezelfde dag als de Wageningen Experience Day. Na de reünie en lunch met uw jaargenoten* kunt u kosteloos aansluiten bij het programma van de Wageningen Experience Day (voor alle jaargangen). Een inspirerende middag vol talkshows, excursies en ontmoetingen met nog veel meer 'Wageningers'. Meer informatie over het programma van de Wageningen Experience Day is te vinden op de pagina voor dit evenement.

*voor deelname aan de reünie wordt een eigen bijdrage van €45,00 gevraagd (incl. koffie/thee ontvangst, lunch, groepsfoto en jaarboek).

Komen uw jaargenoten ook?

Deel de informatie over deze reünie met uw jaargenoten, zodat studiegenoten van wie we mogelijk geen recente contactgegevens hebben, ook op de hoogte zijn. Via dit formulier kunnen zij hun contactgegevens aan ons doorgeven.

10.00 Ontvangst met koffie/thee

10.30 Plenair programma met presentatie gegeven door Rector Magnificus Prof. dr Arthur Mol

11.30 Groepsfoto

12.00 Besloten lunch met jaargenoten

Vanaf 13.30 Gelegenheid om aan te sluiten bij de Wageningen Experience Day

Blijft u na het reünieprogramma in Wageningen? Vergeet dan niet om een rondleiding over de campus te volgen of luister naar de speciale podcast van artist in residence Remco de Kluizenaar over eiwittransitie terwijl u op eigen gelegenheid de campus ontdekt.

Aanmelden

Aanmelden voor de reünie is nu mogelijk! Klik op de oranje knop om het formulier in te vullen.

Ontvangt u geen mail van ons? Geef uw huidige contactgegevens door via dit formulier of klik op de oranje knop hieronder. Op deze manier ontvangen wij uw contactgegevens. Aanmelden kan ook direct via deze website zonder dat u een mail ontvangen heeft.

Jaarboek

Als aandenken aan de reünie op 8 oktober 2022 maken wij graag een jaarboek met daarin verhalen van uw jaargenoten. Om het jaarboek compleet te maken, vragen wij u om uw hulp. Ook als u niet aanwezig gaat zijn tijdens de reünie willen wij uitnodigen om een bijdrage in te dienen, uiterlijk op 30 oktober 2022. Graag zouden wij van u weten hoe het u vergaan is na ‘Wageningen’, waar u zich mee bezig heeft gehouden en wat u momenteel doet.

Let op: u ontvangt het boek niet tijdens de reünie. Deze zal op een later moment naar u toe gestuurd worden. Deze datum is nog niet bekend en de deadline voor het indienen zal nog aangepast worden.

Klik op de oranje knop hieronder om meer te lezen over uw bijdrage en hoe u deze kunt indienen.