Activiteit

Surf Your Stress week

Van 16 tot en met 20 november wordt er een week vol activiteiten georganiseerd rondom een centraal thema ”leren omgaan met stress”. Waarom deze aandacht voor stress? Iedereen ervaart weleens stress en dat is oké, stress hoort immers bij het leven en zet ons aan tot prestaties. Het gaat erom dat je leert te balanceren op deze golven. Leren surfen op de golven van stress is onlosmakelijk verbonden met af en toe uit balans raken, vallen en kopje onder gaan, om daarna weer boven water te komen en verder te surfen.

Dit jaar zal de week ONLINE plaatsvinden, vanwege de huidige Corona maatregelen. De activiteiten hieronder zijn van vorig jaar!

Organisator Wageningen University & Research
Datum

ma 16 november 2020 tot vr 20 november 2020

Locatie Online
Prijs Gratis

In de surf your stress week geven we informatie en handvatten die je helpen om te gaan met stress. Kijk snel op de Engelse website voor het totale programma. Voor een klein deel van de activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers, vergeet je dus niet in te schrijven.

Wil je meer informatie over de symptomen van stress en handig tips, kijk dan ook even op onze algemene Surf your stress website.