Presentatie

Themapresentatie Natuur 19.00 uur

Binnen dit thema vergelijken we de opleidingen die de natuur bestuderen en onze invloed daarop.

Organisator Wageningen University
Datum

ma 7 december 2020 19:00 tot 19:30

Checklist

  • Gebruik het liefst Chrome en anders Firefox
  • Als je oortjes of een koptelefoon hebt, gebruik die dan. Dat geeft minder echo als er een vraag gesteld wordt.
  • Klik 10 minuten voor aanvang op "Ga naar de presentatie" en daarna op 'Enter meeting room'.
  • Mute je video en microfoon, tenzij er van je wordt gevraagd deze aan te doen.

Technische problemen?

Als je niet een microfoon symbool ziet betekent het dat niemand je kan horen. Klik dan op het telefoon icoontje om je audio aan te zetten.

Nog steeds problemen? Bel 06 12949512 en wij helpen je verder.

Opleidingen in dit thema

Biologie

Biologie is de leer van het leven. Van moleculen tot het hele ecosysteem aarde: biologie studeren in Wageningen past bij jou als je een brede belangstelling hebt voor het hoe en waarom van het leven. Je leert het leven begrijpen over de totale breedte van de biologie. Dat doe je door te kijken naar zaken als groei, ontwikkeling, ecologie en evolutie. Je onderzoekt hoe-en-waarom-vragen op verschillende niveaus, met betrekking tot cellen, organismen, ecosystemen en hun onderlinge relaties. Ook leer je welke wisselwerking tussen deze verschillende niveaus bestaan.

Bos- en Natuurbeheer

In de huidige maatschappij spelen bos- en natuurgebieden een steeds belangrijkere rol: in het behoud van biodiversiteit, in de klimaatdiscussie èn ze bieden de mens mogelijkheden voor recreatie en productie. Deze functies worden steeds belangrijker in het maken van plannen en beleid gericht op bos en natuur. Met de opleiding Bos- en Natuurbeheer kun je hier een belangrijke rol in spelen met een goed gefundeerde mening, gebaseerd op natuur- en maatschappijwetenschappelijke kennis.