Activiteit

Water- en plantgezondheid event 2022

Energie en de impact van de huidige energiecrisis is nu en de komende tijd het belangrijkste item. Toch blijven we ons ook voor de thema’s Water en Plantgezondheid richten op de toekomst. We zetten als sector in op een duurzame toekomst van de glastuinbouw.

Wageningen University & Research Business Unit Glastuinbouw en Glastuinbouw Nederland organiseren dit jaar voor het eerst een gecombineerd Water- en PlantgezondheidEvent. Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee in de ontwikkelingen, mogelijkheden en uitdagingen van de toekomst op het gebied van Water en Plantgezondheid. Gietwatervoorziening en waterkwaliteit zijn essentiële aandachtspunten. Hetzelfde geldt voor de ontwikkeling van een weerbaar gewas en weerbaar teeltsysteem, alsmede nieuwe detectietechnieken en de ontwikkeling van ‘standing army’s’. Na het plenaire gedeelte start een interactief programma met een zeer gevarieerd aanbod aan workshops.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw en Glastuinbouw Nederland
Datum

do 13 oktober 2022 12:30 tot 20:00

Locatie Violierenweg 1, 2665MV Bleiswijk

Programma

12.30 uur Inloop met koffie en thee
13.00 uur Opening door Monique van Wordragen (BU Manager Wageningen University & Research)
13.10 uur Actualiteiten en innovatie door Adri Bom-Lemstra (Glastuinbouw Nederland)
13.45 uur Ronde 1 workshops/rondgang
14.45 uur Pauze
15.15 uur Ronde 2 workshops/rondgang
16.15 uur Ronde 3 workshops/rondgang
17.15 uur Pauze
17.30 uur Ronde 4 workshops/rondgang
18.15 uur Diner
19.45 uur Afsluiting

Kosten

Indien u direct betaalt via iDeal bedragen de kosten voor deze bijeenkomst € 27,50 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 80,00 voor niet-leden. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 7,50 extra (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Verlenging spuitlicentie

Deze bijeenkomst kunt u ook mee laten tellen als dagdeel voor verlenging spuitlicentie, onderdeel Teelt. De kosten voor verlenging spuitlicentie bedragen € 60. Vergeet uw spuitlicentiepas niet mee te nemen naar de bijeenkomst!

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 10 oktober, 12.00 uur, mits er nog plaats is. Ter plaatse aanmelden is niet mogelijk.

Annuleren

Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@glastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Beeldmateriaal

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

Coronamaatregelen

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich veilig voelt tijdens onze bijeenkomsten m.b.t. corona vragen wij u de hygiëne adviezen van het RIVM te volgen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met naam, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 303 163 67, e-mail akerkhof@glastuinbouwnederland.nl.