Knotsbal

Knotsbal is een sport die in Wageningen enorm populair is. Het wordt gespeeld met een knots, een stok met een schuimrubberen kop. Hiermee probeer je een bal tegen een matje te slaan en zo te scoren. Misschien ken je het al als tamponhockey.

Knotsbal wordt gespeeld in teams van vier (minimaal 1 vrouw). Een wedstrijd duurt een half uur en wordt gespeeld op 1/3 deel van de zaal. Op z'n hoogtepunt bestaat onze competitie uit 40 teams. Als je in het bezit bent van sportrechten is deelname aan knotsbal gratis. Een echte aanrader dus om een keer te proberen!

Registreer hier de teamcaptain voor jouw knotsbal team voor de volgende TIC ronde die plaats gaat vinden!

Als je je als individu wilt opgeven zodat we je later aan een team kunnen toevoegen schrijf je dan hier in. Met deze link is het ook mogelijk om je met een klein groepje met één of twee andere vrienden in te schrijven. Ook dan zullen wij op zoek gaan naar een team waarbij jullie je kunnen aansluiten. Bijv eel individuele inschrijvingen zullen we een team vormen met iedereen die zich individueel heeft aangemeld.

Koop een knots: Zeker zijn dat je altijd een goede knots hebt? Of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Koop een knots! Voor € 8,50 kun je bij ons in het kantoor een knots komen kopen.