Fit&Vital: cursussen voor een gezonde balans

Elke dag zijn we druk met van alles en nog wat: familie, vrienden, relaties, werk, collega’s, ontwikkeling, carrière, deadlines... Er komen constant prikkels op ons af en onze takenlijstjes staan bomvol. Het kan veel energie kosten om aan alle verwachtingen te voldoen.

Het is daarom belangrijk om een goede balans te hebben in je leven. Het is prima om druk te zijn, zolang je ook tijd voor jezelf kunt vinden om weer op te laden. Als de balans kwijt is, kan dat leiden tot fysieke en mentale klachten.

Fit&Vital op je werk

Speciaal voor medewerkers van Wageningen University & Research worden verschillende cursussen aangeboden die helpen om een gezonde balans te zoeken, te vinden en te houden. Er is voor ieder wat wils: losse lessen om je kracht op peil te houden, consulten over een gezonde leefstijl, afspraken met een fysiotherapeut, cursussen die je leren omgaan met stress of waarin je leert grenzen te stellen... je vindt het bij Sports Centre de Bongerd.

Doe mee!

Elke periode worden er verschillende lessen en cursussen aangeboden waaruit je kunt kiezen. Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt!

Interesse? Ga eerst naar het sportaanbod. Onder het groene menu vind je een zoekbalk. Zet de optie 'Soort' op 'Health' en klik op zoeken. Nu zie je de Fit&Vital cursussen die beschikbaar zijn.

Deze cursussen worden aangeboden door c-HR (gratis deelname) en zijn alleen toegankelijk voor WUR-medewerkers.

Kom in beweging en vind je balans.

Sit less, feel better!