Medewerkers

Medewerkers van Wageningen UR en cursisten van WI en WBS, en alle AIO’s, verbonden aan Wageningen UR en alle PhD-ers komen in aanmerking voor sportrechten.

De eindsprint is ingezet

Er zijn boeken vol geschreven waarom sporten zo goed voor je is. Helaas is het laatste hoofdstuk over Covid-19 nog steeds niet af, maar is de einsprint al wel ingezet.

De lockdown had voor ons als sportcentrum verstrekkende gevolgen. We herinneren ons allemaal alle scenario’s van moeten sluiten, weer open mogen met alleen buitensport, opnieuw sluiten en alleen een sportprogramma voor mensen jonger dan 27 jaar...

Sportrechten werden opgezegd en de sportkleding verdween in de kast. Natuurlijk deed je er van alles aan om te blijven bewegen. Online sporten werd een hit en Nederland ging massaal fietsen, zwemmen en wandelen met de ommetje app.

Nu de eindstreep bijna is bereikt komen wij met een actie om je over de streep te trekken om weer te komen sporten. We mogen zowel binnen als buiten een sportprogramma aanbieden, maar nog wel onder verschillende restricties. Daarom willen we je een gratis lidmaatschap aanbieden voor de maanden juni en juli.

Vul snel het aanvraagformulier onderaan deze pagina in en dan snel aan de bak.

Blijf bewegen!

Soorten medewerkerssportrechten (MSR) 

Basic MSR, wat kun je hiermee?

  • Inschrijven voor cursussen, losse lessen en het Health programma.
  • Deelnemen aan de programmaonderdelen die niet zijn verbonden aan de studentensportverenigingen.
  • Gebruik maken van de fitnesszaal (mits fitness introdcutieles is gevolgd).
  • Deelnemen aan cursussen en lessen in het zwembad aangeboden door het SCB.

Squash MSR, wat kun je hiermee?

  • Sqaushbaan reserveren en het volgen van de squashcursus.

Tennis MSR, wat kun je hiermee?

  • Gebruik maken van de tennisbanen en het volgen van de tenniscursus.

Zwem MSR, wat kun je hiermee?

Medewerkers van Wageningen UR gaan een abonnement aan met het SCB tot beëindiging van het contract of tot wederopzegging, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand. De betaling wordt geregeld via automatische inhouding op het salaris.

Aanvraag sportrechten

i

janse001

Opzeggen kan door een mail te sturen aan Sports Centre de Bongerd.