Nieuws en Agenda

Update 31 maart 2020

Sportrechten

Nu Sports Centre de Bongerd (SCB) conform de overheidsmaatregelen is gesloten tot nader order, is er het volgende besloten ten aanzien van de sportrechten:

• Alle medewerkerssportrechten worden opgeschort. Er zal vanaf 1 april geen inhouding op het salaris meer plaatsvinden totdat SCB haar deuren weer mag openen.
  • Alle studentenmaandkaarten worden vanaf 14 maart voor de resterende tijd opgeschort tot SCB weer open is. Voor studenten die niet meer in Wageningen zijn worden oplossingen op maat gezocht.
  • Alle studenten met jaarrechten krijgen een korting van € 8,42 per maand (€ 101 gedeeld door 12) dat SCB is gesloten op hun studentenjaarrechten 2020-2021. Ook hier geldt dat voor studenten die niet meer in Wageningen zijn, wordt gezocht naar maatwerk.

Voor vragen mail naar: office.fb-sportscentre@wur.nl

Sit less, feel better!