Ideeën en Commissiewerk

Mocht je goede ideeen hebben voor het organiseren van een bepaald sportevenement, neem dan contact op met swu.thymos@wur.nl of kom langs bij ons kantoor. We vinden het erg mooi om samen met jullie sportevenementen te bedenken en te organiseren! Daarnaast hebben we nog mensen nodig voor de volgende commissies:

- Health Week 23 t/m 26 April 2019

Van 23 tot 26 april organiseert SWU Thymos de jaarlijkse Health Week. Tijdens deze week staat gezond leven door middel van Mental Health, beweging en voeding centraal. In dit kader willen we een aantal activiteiten gaan organiseren. Om deze week tot een succes te maken, zijn we nog op zoek naar commissieleden. Heb jij interesse? Laat het ons dan weten via SWU.Thymos@wur.nl of loop bij ons langs op kantoor!

- Battle of the Studies 29/11/2018

Op donderdag 29 november organiseert SWU Thymos weer de jaarlijkse Battle of the Studies (BotS)! Tijdens dit evenement zullen teams van verschillende studies het op nemen tegen elkaar in verschillende sport activiteiten. Op het moment zoeken we nog mensen die samen met Thymos bestuursleden de commissie voor dit evenement willen vormen. Iedereen kan zich opgeven, zolang je maar geïnteresseerd bent in sport! Interesse in deze super gave commissie? Stuur ons dan een mailtje of kom een keertje langs op kantoor. (email: swu.thymos@wur.nl)