Ideeën en Commissiewerk

Mocht je goede ideeen hebben voor het organiseren van een bepaald sportevenement, neem dan contact op met swu.thymos@wur.nl of kom langs bij ons kantoor. We vinden het erg mooi om samen met jullie sportevenementen te bedenken en te organiseren! Daarnaast hebben we nog mensen nodig voor de volgende commissies:

GalaCie

SWU Thymos zal dit jaar weer een sprankelend gala organiseren waar sportkleren worden verwisseld voor jurken en pakken. De perfecte gelegenheid om je leuke sportmaatje mee uit te vragen of gewoon om gezellig te komen met je vrienden. Verder is het een belangrijk moment want dé sportvrouw/man/team/trainer van het jaar wordt verkozen. Vind jij het leuk om een feestje met style te organiseren? Kan jij pieken en stralen op een gala of wil je dingen achter de schermen regelen? Dan zijn we opzoek naar jou! Wacht niet langer en neem contact met ons op swu.thymos@wur.nl.

Business4sports

Twee jaar geleden ontstond er vanuit de studentensportverenigingen het idee om gezamenlijk sponsoren te gaan benaderen. Hieruit is een commissie ontstaan die zich heeft ingezet om een sponsorplan te schrijven. Dit plan is nagenoeg af en het is tijd om dit plan tot uitvoering te brengen. Hiervoor hebben we enthousiaste mensen nodig die onze commissie kunnen versterken. Ben jij iemand die enthousiast is over sport en lijkt het je leuk om bedrijven te benaderen voor sponsoring? Dan zijn wij opzoek naar jou! Om bedrijven sneller over te halen om ons te sponsoren zullen we ook clinics gaan aanbieden en organiseren. Het werk is dus gevarieerd en zal zeker goed op je cv staan. Dus ben je geïnteresseerd mail voor meer informatie naar business4sports@wur.nl

Bestuur 2018-2019

Vanaf februari zal SWU Thymos op zoek gaan naar een nieuwe lichting. Mocht je in interesse hebben in een full-time bestuursjaar, houd dan onze mediakanalen in de gaten of kom langs bij ons kantoor!