Thymos Interne Competities

Thymos organiseert de volgende interne competities:

Aan deelname aan de interne competitie zijn enkele regels verbonden:

  • Het is verstandig om voor de wedstrijd de tegenstander op te bellen, zodat je er zeker van bent dat het andere team ook komt spelen. Als jouw team niet kan spelen, meld het team dan 24 uur van tevoren af bij de tegenstander en bij SWU Thymos. Teams die zonder bericht niet op komen dagen, verliezen.
  • Inhaalwedstrijden moeten worden afgesproken via SWU Thymos.
  • Specifieke regels van veld- en zaalvoetbal, knotsbal en beachvolleybal kun je onder het desbetreffende menu vinden.

 

Futsal en Knotsbal:

Inschrijvingen ronde 1 (21 september – 3 december)

De inschrijvingen voor de eerste futsal en knotsbal TIC ronde zijn geopend t/m 13 september. Wil jij met je huisgenoten / vrienden / andere gezelschappen op de eerste plek eindigen? Schrijf je dan nu in!

BELANGRIJK VOOR FUTSAL EN KNOTSBAL: Gezien we aan de corona maatregelen van SCB willen voldoen, zijn er een aantal nieuwe regels voor deze interne competities. Tijdens elke wedstrijd is het verplicht dat er minimaal een speler ‘corona verantwoordelijke’ is. Deze speler is er verantwoordelijk voor dat beide teams de richtlijnen van SCB volgen. Dit geldt vóór, tijdens, en na de wedstrijd.

Om dit te bewerkstelligen hebben we jullie hulp nodig. Van elk team wordt er verzocht dat de team captain en één ander team lid een korte rondleiding op SCB volgen op een van de volgende tijdstippen:

Maandag 14 september 17:15 - 17:45
Dinsdag 15 september 12:30 - 13:00 17:30 - 18:00
Woensdag 16 september 17:30 - 18:00
Vrijdag 18 september 12:30 - 13:00 17:15 - 17:45

Na het volgen van deze rondleiding ben je bij de balie bekend als corona verantwoordelijke en kan je een wedstrijd begeleiden (waarin je zelf ook meespeelt). Het is belangrijk dat twee personen per team de rondleiding volgen, gezien er ten minste één verantwoordelijke per wedstrijd nodig is. In principe zorgt het thuisspelende team voor de verantwoordelijke. Echter, als het thuisspelende team geen verantwoordelijke kan leveren, zal de captain het uitspelende team moeten contacteren om ervoor te zorgen dat er bij hun wel verantwoordelijke aanwezig is. Als er geen verantwoordelijke aanwezig is, kan de wedstrijd niet doorgaan!

Tot slot, houd er rekening mee dat alle teamleden geldige sportrechten moeten hebben gedurende de hele interne competitie (dus t/m 03/12). Wees snel met inschrijven want vol is vol!

Inschrijven kan via de volgende links.

Futsal

Knotsbal

Voetbal en volleybal:

Inschrijvingen ronde 1 (16 september – 3 december)

De inschrijvingen voor de eerste futsal en knotsbal TIC ronde zijn geopend t/m 10 september. Wil jij met je huisgenoten / vrienden / andere gezelschappen op de eerste plek eindigen? Schrijf je dan nu in!

BELANGRIJK VOOR VOETBAL EN VOLLEYBAL: Nadat je de inschrijving van je team via de google forms hebt voltooid, ontvang je een e-mail met een handleiding om je via de nieuwe Thymos Interne Competitie website in te schrijven. Je wordt verzocht om je via deze website ook in te schrijven, aangezien deze website gebruikt zal worden om een schema te maken. De google forms inschrijving is slechts een back-up en zal alleen gebruikt worden als de website niet goed werkt.

Tot slot, houd er rekening mee dat alle teamleden geldige sportrechten moeten hebben gedurende de hele interne competitie (dus t/m 03/12). Wees snel met inschrijven want vol is vol!

Inschrijven kan via de volgende links.

Voetbal

Beachvolleybal

Individuele inschrijving:

Het is ook mogelijk om jezelf aan te sluiten bij een team in een van de interne competites via de volgende link.

Individuele inschrijvingen