Knotsbal

Knotsbal is een sport die in Wageningen enorm populair is. Het wordt gespeeld met een knots,  een stok met een schuimrubberen kop. Hiermee probeer je een balletje tegen een matje te slaan en zo te scoren. Misschien ken je het al als tamponhockey.
Knotsbal wordt gespeeld in teams van vier (minimaal 1 vrouw), een wedstrijdje duurt een half uur en wordt gespeeld op 1/3 deel van de zaal. Op z'n hoogtepunt bestaat onze competitie uit ongeveer 60 teams. Als je in het bezit bent van sportrechten is deelname aan knotsbal gratis. Een echte aanrader dus om een keer te proberen!

De inschrijvingen voor de laatste ronde knotsbal van dit academisch jaar zijn gesloten. Hou de website of onze sociale media in de gaten voor de opening van de inschrijvingen voor aankomend jaar. We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien!

Koop een knots: Zeker zijn dat je altijd een goede knots hebt? Of ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Koop een knots! Voor € 8,50 kun je bij ons in het kantoor een knots komen kopen.