Corporate HR Health

Cursussen voor een gezonde balans in samenwerking met CHR

Dagelijks zijn we druk met familie, relaties, werk, vrienden, het nieuws, persoonlijke ontwikkeling, carrière, deadlines, sociale media, collega’s etc. Een enorme hoeveelheid prikkels en taken komen elke dag voorbij. Multitasking is de standaard om met de complexe details van ons leven om te gaan. Dit kan veel energie kosten. Zolang er sprake is van een gezonde balans tussen de energie gevers en de energie nemers is dit geen probleem. Indien de energie nemers de overhand hebben kan dit op termijn leiden tot chronische stress of vermoeidheid met allerlei fysieke en emotionele klachten als resultaat.

Speciaal voor de medewerkers van Wageningen University & Research worden door Corporate Human Resource (CHR) in samenwerking met Sports Centre de Bongerd (SCB) verschillende ‘Health’ cursussen en lessen aangeboden die je helpen die gezonde balans te houden. Of je nu op zoek bent naar losse lessen waarmee je je fysieke kracht op peil kunt houden, individuele consulten voor een gezonde leefstijl, korte consulten bij de fysiotherapeut, cursussen die je leren hoe om te gaan met stress en spanning of cursussen waarin je leert grenzen te trekken en meer bij jezelf te blijven; je vind ze bij Sports Centre de Bongerd.

Elke periode worden er verschillende Health lessen en/of cursussen aangeboden waaruit je kunt kiezen en je kunt zo vaak deel nemen als je wilt.

Het enige dat je hoeft te doen is het aanschaffen van sportrechten voor de periode dat je wilt deelnemen aan een les of cursus (met een minimum van één maand) en in te tekenen voor de lessen of cursus naar keuze op de website van SCB. HRM cursussen kunnen in periodes van 1, 2 of 3 maanden aan de balie gekocht worden of vanaf 3 maanden van het salaris worden ingehouden. Met sportrechten kun je ook inschrijven voor de lessen en cursussen uit het reguliere sportaanbod. Kijk voor het volledige aanbod op onze website op Sportaanbod/Sports list en klik je in het vakje Soort/Kind de rubriek Health aan.


Yoga en Gezondheid
Meditatie
Breathe, Relax & Stretch
Core Fit
Krachttraining 40+
Voeding- en trainingconsult
'Move Better' - Klachten rug, armen, nek en schouders'
Mindful moving
Rock & Water training
Bewust Beter Bewegen
Fysiotherapeut
Meditatie in beweging


N.B. Niet alle cursussen worden het hele jaar aangeboden.

Voorwaarde om deel te kunnen nemen is dat je gedurende de cursusperiode in bezit moet zijn van sportrechten. Sportrechten kosten € 20,- per maand en de cursussen duren 10 weken: deelname kost derhalve 3 x € 20.

Voor het aanvragen van sportrechten klik hier

Een prachtige kans om zelf wat aan je situatie te doen!
 

Atletiekbaan.jpg


 


 


 
Yoga.jpg