Corporate HR Health

Dagelijks zijn we druk met familie, relaties, werk, vrienden, het nieuws, persoonlijke ontwikkeling, carrière, deadlines, sociale media, collega’s etc. Een enorme hoeveelheid prikkels en taken komen elke dag voorbij. Multitasking is de standaard om met de complexe details van ons leven om te gaan. Dit kan veel energie kosten. Zolang er sprake is van een gezonde balans tussen de energie gevers en de energie nemers is dit geen probleem. Indien de energie nemers de overhand hebben kan dit op termijn leiden tot chronische stress of vermoeidheid met allerlei fysieke en emotionele klachten als resultaat.

Speciaal voor de medewerkers van Wageningen University & Research worden door Corporate Human Resource (CHR) in samenwerking met Sports Centre de Bongerd (SCB) verschillende ‘Health’ cursussen en lessen aangeboden die je helpen die gezonde balans te houden. Of je nu op zoek bent naar losse lessen waarmee je je fysieke kracht op peil kunt houden, individuele consulten voor een gezonde leefstijl, korte consulten bij de fysiotherapeut, cursussen die je leren hoe om te gaan met stress en spanning of cursussen waarin je leert grenzen te trekken en meer bij jezelf te blijven; je vind ze bij Sports Centre de Bongerd.

Elke periode worden er verschillende Health lessen en/of cursussen aangeboden waaruit je kunt kiezen en je kunt zo vaak deel nemen als je wilt. Kijk voor het volledige aanbod op onze website op Sportaanbod/Sports list en klik je in het vakje Soort/Kind de rubriek Health aan.

De cursussen duren drie, vier of acht weken. Voorwaarde om deel te kunnen nemen is dat je gedurende de cursusperiode in bezit moet zijn van sportrechten. Je hoeft niets bij te betalen als je al sportrechten hebt. Is dat nog niet het geval dan kun je aan de balie van het sportcentrum HRM-sportrechten. Sportrechten kosten € 20,- per maand (minimale afname 1 maand).

Voor het aanvragen van sportrechten voor een langere periode klik hier
Een prachtige kans om zelf wat aan je situatie te doen!