Corporate HR Health

Dagelijks zijn we druk met familie, relaties, werk, vrienden, het nieuws, persoonlijke ontwikkeling, carrière, deadlines, sociale media, collega’s etc. Een enorme hoeveelheid prikkels en taken komen elke dag voorbij. Multitasking is de standaard om met de complexe details van ons leven om te gaan. Dit kan veel energie kosten. Zolang er sprake is van een gezonde balans tussen de energie gevers en de energie nemers is dit geen probleem. Indien de energie nemers de overhand hebben kan dit op termijn leiden tot chronische stress of vermoeidheid met allerlei fysieke en emotionele klachten als resultaat.

Speciaal voor de medewerkers van Wageningen University & Research worden door Corporate Human Resource (c-HR) in samenwerking met Sports Centre de Bongerd (SCB) verschillende ‘Fit&Vital' cursussen en lessen aangeboden die je helpen die gezonde balans te houden. Of je nu op zoek bent naar losse lessen waarmee je je fysieke kracht op peil kunt houden, individuele consulten voor een gezonde leefstijl, korte consulten bij de fysiotherapeut, cursussen die je leren hoe om te gaan met stress en spanning of cursussen waarin je leert grenzen te trekken en meer bij jezelf te blijven; je vind ze bij Sports Centre de Bongerd

Elke periode worden er verschillende Fit&Vital lessen en/of cursussen aangeboden waaruit je kunt kiezen en je kunt zo vaak deel nemen als je wilt. Kijk voor het volledige aanbod op onze website op sportscentre.wur.nl vervolgens klik je in het vakje <soort> de rubriek Health aan.

De cursussen duren drie, vier of acht weken en worden aangeboden door c-HR. Er zijn dus geen kosten aan verbonden en zijn alleen toegankelijk voor WUR-medewerkers.