Sports Pub

Naast sportfaciliteiten kent het Sports Centre de Bongerd ook een ontmoetingsruimte. In onze sports pub staat onze beheerder met z’n team voor je klaar.

Naast allerlei sportfaciliteiten heeft Sports Centre de Bongerd ook een gezellige Sports Pub. De Pub is de plek waar je voorafgaand of na het sporten een hapje kunt eten, samen met je team een drankje kunt doen of andere sporters kunt ontmoeten.

We hebben een gevarieerd assortiment met koffie, thee en frisdranken, maar liefst 11 verschillende biertjes van de tap en een gevarieerd assortiment aan alcoholvrije biertjes.

Op doordeweekse dagen serveren we vanaf 17.30 gezonde en lekkere maaltijden en kun je terecht voor onder andere lekkere (vegetarische) burgers, tosti’s, snacks en smoothies. Voor ieder wat wils dus met altijd een gezonde keuze.  Onze keuken is van  maandag t/m vrijdag geopend van 17.30 uur tot 23.30 uur.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur (laatste ronde om 00.00 uur)
Zaterdag en zondag van 11.00 uur 19.00 uur (laatste ronde 18.00 uur)

*weekenden onder voorbehoud

Tijdens de vakanties hanteert de Sports Pub aangepaste openingingtijden.

"SWU Thymos zorgt samen met de studentensportverenigingen voor het wervenvan de barmedewerkers. Zo zorgen we samen voor een gezellige Sports Pub.”