Alumnirechten

Ben je afgestudeerd maar wil jij bij SCB blijven sporten of lid blijven van een studentensportvereniging? Kijk hieronder welke situatie op jou van toepassing is en vul daarna het aanvraagformulier in.

Je bent dit lopende academisch jaar afgestudeerd en al in het bezit van sportrechten

Als je in het huidige academisch jaar bent afgestudeerd en je hebt al sportrechten, dan vervalt je WUR-card en moet Sport Centre de Bongerd een nieuwe, gasten WUR-card voor je aanmaken. De sportrechten die je al hebt, blijven geldig.

Je bent afgestudeerd en je wilt sportrechten

Als je in een voorgaand (academisch) jaar bent afgestudeerd en nog geen sportrechten hebt, en je wilt nu sportrechten nemen, dan heb je een gasten WUR-card nodig, waar je sportrechten aan verbonden kunnen worden. Deze zal SCB voor je aanmaken.

Heb je al een gasten WUR-card? Vermeld het nummer van de kaart dan op het onderstaande formulier. In dat geval hoef je geen foto te uploaden.

Je bent langer dan één jaar afgestudeerd en je wilt lid blijven van een studentensportvereniging

Ben je langer dan één maar korter dan vijf jaar afgestudeerd en onafgebroken lid geweest van een studentensportvereniging? En je bent géén medewerker van WUR? Dan kom je in aanmerking voor verenigingsrechten. Met die rechten kun je lid blijven van de vereniging, maar geen gebruik maken van de overige faciliteiten van het sportcentrum.

SCB maakt een gasten WUR-card voor je op naam van de studentsportvereniging. Een oude WUR-card, ook een gastenkaart, komt daarmee te vervallen. Deze nieuwe kaart kost eenmalig € 5,50.

Let op: als je lid bent van een studentensportverniging ben je verplicht jaarsportrechten te kopen.

Als je het formulier invult, ga je als volgt te werk

Vul het formulier hieronder in. Upload, indien nodig, een foto van jezelf en het bewijs van afstuderen. Zorg dat je gezicht duidelijk zichtbaar is op de foto.
Sportrechten voor het jaar 2022-2023 kosten € 109,00 als je tijdens het huidige jaar bent afgestudeerd. Als je langer bent afgestudeerd, zijn de prijzen als volgt:
€ 158,50 1ste jaar afgestudeerd verenigingsrechten
€ 188,00 2de jaar afgestudeerd verenigingsrechten
€ 215,00 3de jaar afgestudeerd verenigingsrechten
€ 242,00 4de jaar afgestudeerd verenigingsrechten
€ 270,00 5de jaar afgestudeerd verenigingsrechten