Meeting: Low Body Mass Index? Do's and Don'ts in sports

Sport je regelmatig? Super! Bewegen boost je gezondheid en zelfvertrouwen. Is je BMI laag of erg laag? En wil je ontdekken hoe je sterker kunt worden? Of hoe kunt inschatten wanneer je hersteld bent van een training? Welkom bij deze meeting!

Heb je het gevoel dat je veel met eten bezig bent? Of zou je zelf zeggen dat je last hebt van een eetprobleem? (met hoog, laag of gemiddeld BMI...) Dan is het vaak een hele opluchting om te ontdekken dat je niet de enige bent. Op je weg naar herstel kan het ontzettend helpen om ervaringen van anderen te horen, of misschien zelfs je eigen verhaal te delen.

In deze bijeenkomst bieden we:

  • Informatie
  • Ruimte voor discussies over relevante stellingen
  • Tijd voor jullie vragen en ervaringen

De meeting wordt geleid door een sportdocent en ondersteund door Thymos en Sport Centre de Bongerd.

Wanneer: 7 april 2022
Groepsgrootte: 20 mensen (live, in meeting room van Sports Centre de Bongerd)

Je kan je opgeven via: Meeting: Low Body Mass Index? Do's and Don'ts in Sports (google.com)

Het is nodig om je op te geven zodat we weten hoeveel mensen er komen, andere deelnemeners kunnen niet zien dat jij bent opgegeven.

Als je niet op de campus kunt deelnemen maar wel een keer een dergelijke meeting wilt meemaken, stuur ons dan een email naar swu.thymos@wur.nl. Als er veel verzoeken binnen komen, orgeniseren we waarschijnlijk ook een online event (op een andere datum). De meetings worden niet opgenomen.